tisdag.

kan ju börja med att säga at jag hatar tisdagar! inte direkt för att vi har jobbig dag i skolan eller så..
började i alla fall dagen med att försova mig lite, snabba ryck på morronen då asso! jag lyckades komma i tid till första lektionen ändå!
sen hade vi två lektioner, och slutade vid 11. som vanligt var vi ändå kvar i skolan till 12, för att få ltie käk. sen åkte vi in till stan Jag, Anna,Jennifer och & jolin. vi fikade och kollade lite!
växlade peengar senare! gött, äntligen fixat!
sen var det träning! där kommer anledningen till hatet av tisdagar! det sjuukt jobbiga träningen! verkligen hemsk. backe tycker jag inte om, inte alls. och speciellt inte på en tisdag. då man vet att man fprtfarande har ,er än halva veckan fylld av träningar kvar.. OCH därav ett till backpass! nä, fyfaan! blev ju inte bättre av att vi inte hade tillräckligt många bilar idag.. så vi fick springa bort till backen!!! (säg nu inte att vi är lata, för det är vi inte.. vi är bara smarta, och antränger oss inte i onödan) gick ju ganalt ändå. och sjuk styrka! idag vare klent!
lite mycket "klagande", men det är inget klagande. det är bara konstaterande från min sida! :P
ikväll har jag fortsatt att packa.. , eller rättare sagt packa bort packning, eftersom jag redan lagt fram alldeles för mkt..! på tal om packning så hittar jag inte mitt svarta träningslinne!, OCH jag åker inte till teneriffa förrens jag hittat det! så är det bara!
time for bed!

PUSS

we are fantastic

efter en massa dryg dag i skolan som innehöll en del pluggande. en del vändningar, till sist blev det idrott ändå! rätt sjuk sådan! jag var kung på basket! :P HAA HAA! sen sprang jag runt lite på stan med anna!
drog iväg till träningen sen!, älskade intervaller idag.  we are fantastic.
hem och försöka rensa lite ur all packning jag lagt fram.. mindre lyckat.. har en ingrid som är likadan som mig. vi får rensa tillsammans, 3 plagg om dagen.  we are fantastic. 
nu väntar sängen på mig!, lite skönhetssömn sen är det dags för ännu en dag i skolan.. ännu en dag närmnre teneriffa! :D

PUSS


7 daaays.!

endast 7,SJU, dagar tlls vi sitter påtenneriffa! där det förhoppningsvis är soligt!
helgen har gått i ett, lite samanfattning kan bli. , fredag var det skola och träning, sen åkte jag hem till ingan, pratade och taggade, käkade massa mat också! drog hem vid 11 nån gång, blev sängen dirr eftersom ellos väntade på mig klockan 06.55 morgonen därpå.
ja, så lördagen tillbringade jag fört på ellos till klockan 12.10. sendrog jag bort till hallen. efter det så blev knalleland med min mor. längesen sist, och vi shoppade en del braåhaigt till resan!. snabbt hem och käka innan jag drog till andrea! hade en lite olkväll där! spelade bönspelet och hade skoj.
åkteh em ganska  tidigt, sen fick jag ställa om klockan innan jag somnade.
idag har jag pluggat mattte, övningskört, vart hos sandra, bastat & skrubbat oss! och nu har jag precis packat lite! och insett att jag har sjuuukt för mycket med mig. blir att rensa lite varje dag!! :p haha.
nu ska jag sova så jag orkarm ed sista veckan innan tenne! :D :D

PUSS


snöö?!

eledig idag eftersom det var någon provapå dag i skolan. GÖTT! jag har ägnat dagen åt att samla pluspoäng! städat hea huset har jag gjort idag! gav resultat direkt kan jag lova! hann även med at vila en stund ute i solen. med massa kuddar och täcken och lite skön musik! :D testade även lite sommarkläder! det börjar liksom närma sig nu, och det känns så himla skönt att kunna dra fram alla härliga sommarkläder! det är ju en annan femma att man ser hemskt äcklig och blek ut i dem.. men det går att fixa till ;)
sen begav jag mig bort till träningen! uscha jobbigt! seegt rakt igenom! våra grömma tröjor är på g också! (y) skulle packat lite nu ikväll, men jag orkade verkligen inte! sjukt trött! och min mage är tillbaka i sitt gamla vanliga tillstånd! är glad att jag fortfarande får i mig mat som jag ska iaf!
och nu snöar det, IGEEEEN!, ska vi aldrig kunna bli av med vintern?! verkgar faktiskt inte som det i alla fall. 
helgen är det full rulle! börjar imorgon med uppladdningskväll hon ingan! (h)

PUSS 

våffeldagen!

fint med en underbar kvällsmat efter en jobbig träning!
sen blev det vååfflor också!
urskön dag idag, fint väder iofs lite kallt och knappt några lektioner! hadde ett matteprov som gick kanske bra, kanske dåligt.
sen har jag för en gångs skulle städat mitt rum också! PLUS!
nu ska jag sova! imorgon har jag lovatm in kära mor att städa huset! sen ska jag packa och träna också!
detta hinns med eftersom jag råkar vara ledig imorgon!
gött när alla nior ska komma till skola och vi inte får va där! ;D



roll on and on

nyss hemkommer fårn en 3 timmat lång träning!
sjuukt!
nu ska jag se om jag kan få något käk, räätt välbehövligt!
sen blir det ju säkert lite våfflor senare ikväll! ;D
det är ju inte våffeldagen varke dag! ;)

annars idag ahr jag varit hemma och sätdat, efter att jag gjrot ett matteprov i skolan.

dream on

hade en sjuuk dröm inatt, ville nog itne vakna upp! jaja, jag klagar väl inteo m drömmen slår in iaf! :p haha, kan ju bli nice!
blev skolan med massa jobig marknadsföring. och sen inte mycket mer. lite käk och sen massage på diroten. kulhjul!
jag sprang runt litte i stan med anna, sen drog jag bort mot träningen! jobbigt med skön träning! jag fasar mer för morgondagen, backe är ju döden!!
nu ska jag sova!, se om jag kan ha en lika underbar dröm idag.. om det nu var en så underbar dröm jag hade inatt!
iaf, godnatt

till the end

                                                      
wake up tidigt idag! i alla fall ganska tidigt, vaknade med doften av nybakade kanelbullar i huset! Muums . älskar de dagarna då mamma får för sig att gå upp tidigt och baka något gottigt! själklart blev det kanelbulle till frulle! sen har jag pluggat matte nästintill så mycket jag orkat denna dagen. känns att träningen är jobbig nu under veckorna. var helt slut idag, sovit bort halva dagen och som sagt pluggat matte resten. ja, är  nog inte mycket mer att säga. 14 dagar kvar tills vi drar till teneriffa! jag längtar sjuukt mycket. fast på rätt sätt, man får ju inte längta sönder så att det blir tråkigt när man väl kommer dit. längta lagom är bäst! ;) fast iofs är väl det enda vi gör nu, träna, sova och längta! haha . kommer bli sjukt svårt att välja ut sommarkläder, eftersom det var så längesen man använde det sist vill man ba ta med allt! ;D aja, det bekymmret får man ta later on!  pontus fyllde nog år idag tror jag åsså, fast så ovärt. så vi glömmer det!
nu ska jag la och shave´a litte!, sen blir nog sängen!
god daamn, ny hård vecka imörn!

sunshine

upp tigit imorse!
jag hade förväntat mig solsken, men icke. det hade inte letat sig fram så tidigt som jag va uppe! :P drog iväg mot träningen i alla fall. blev en hel del härliga intervaller. PP hade med sin lilla hud! eller, rätt stor. P-hund ^^ sjuukt söt ändå. säger jag som är rädd för hundar ;o massa jobbig styrka sen,
Och solen letade sig fram! :D Göttigt!
nu sitter jag och väntar på att någon ska komma hem och laga mat åt mig. sjuukt hungrig!
det blir  nog att sätta sig i solen en stund! :D (H)


make me smile :)

hade fått ledigt från soecialidrotten idag! Räätt skönt!, ta igen mig efter ufmässan!
en halv sovmorgon, lite plugg!
en härlig frulle med strålande väder utanför! drog iväg till skolan för att ha en matte lektion, få lite käk och snacka lite! tror inte vi löste  något alls! anna körde hem mig, sällskapade mig en stund, sen körde hon mig till hallen! och jag tränade. återigen björbo! uuusch!. jag är trött ! efter träningen drog jag in till stan, träffade bejal. vi åt lite och sen gick vi till bäckäng och kikade modevisning. träffade gamla klassisar maud och malin! :D FUNTIME! nu är jag hemma, och sjuukt trött! det blir att sova nu, för att sedan pallra mig upp imorgon bitti och åka iväg och träna!




ja, som sagt UF-mässa har det varit!  vi lyckades!


godnatt ♥

vill man så lyckas man!

andra dagen av UF-mässan idag! =)
lite "föreläsning" först . äh, det va ingen föreläsning. lite folk som pratade lite.
christoffer Lindhe, och Robin bengtsson var det! båda f.d uf-elever!
christoffer Lindhe! vilken kille! helt klart min idol. någon att verkligen se upp till!
jag menar typ, kallur,klyft och holm - släng er i väggen!
han var helt sjukt grym denhär killen!
Robin sjöng och det var bra! (;
sen var det dags att stå i montern hela dagen. eller fram till 16.00 iaf. segt idag! men träffade ändå mycket roligt folk! allingsåskillen, och vårgårdagrabbarna. kul folk ändå!
sen var det prisutdelningar & grejjer i slutet igen!
bara att ta ner montern sen, och sticka till skolan för att packa inallt. därefter fick vi äntligen åka hem! SKÖNT!
nu i efterhand känner jag ändå att "UF-året" har varit sjukt kul. det är ändå en kurs jag tycker är tråkigt att den är slut. en kurs som skulle kunna hålla på under flera år egentligen. om man nu hade haft ork och tid till det!
nu får vi se vad som händer härnäst!,
sjukt trött blir man iaf efter två dagar på åhaga! , men jag har haft kul och träffat mycket folk ! :D


-Vill man så lyckas man
väldigt sant, & denna mannen är nått så sjuukt grym!

won´t you commin home tonight

igår (tisdag) var en helskön dag i skolan!
inte mycket lektioner, lite fix för UF. lite som sket sig, så som det ksa vara liksom. sen blev det att springa runt istan med jessica. få tag på gubben som kunde fixa tröjorna. och lite annat fix. mötte ingrid & träffade jocke!
sen var det träning! backen är det hemskaste jag vet! det är när man utsätter sig för den plågan man undrar vad i helvete man håller på med! sjuukt hur och det gör! att kräkas satt inte långt borta! ont i hela kroppen hela kvällen sen. skänt när man bara känner träningsvärken komma!

idag (onsdag) var det uppstigning tidigt! iväg och träna med carrosarna! ! blev intervaller ! hemskt mycket räningsvärk idag!, men träningen fixade vi galant med vår extrema värk i ben! sen drogjag iväg mot skolan för att ha en mattelektion! sjukt nödvändigt!
tröjtrycken sket sig igår, vi strykte på det idag! blev kalasfint! (y) när det var klar begav vi oss mot åhaga. dags att nygga mässmonter! tog sin tid att få iordning det!, men det blev nog bra ändå! :)  vi fick pris i kategorin "bästa logotype". blev en 2a plats! fiint! (h) sen var det bara att sälja och leta upp isabells span, sälja mer, träffa clara , ochdag och massa folk! :)
slut vid 10, en lång dag. imorgon är det mässa igen! blir nog segare då!,
time for bed! godnatt


mondaay

upp och iväg till skolan.
märkte ingen av de 3 väckarklockorna imorse!
tur att man hade en mamma som ringer och väcker mig! :D
i skolan fixade vi nästan lite med slutuppgiften i marknadsföring. men det blev mest jobb med UF!
det gick inte alls som vi ville!, Baah!
jobbade med projektarbete också!
usch, det är bara stora jobbiga grejjer som håller pånu!
sen blev det en fiin idrottslektion!
och därefter träning!
träningen värd att nämnas! de 30 intervallerna var inte fullt så jobbigt som vi hade vätat oss! styrkan däremot var flera gånger jobbigare än väntat! nedjoggningen var värst!, Så vet ni lix
ser inte fram emot backen imorgon, eller jo.. kanske litte! så vet ni detm ed!

time for med to sleeep!

My deaar

ja, för om 3 veckor är eliten inte längre hemma!
nej, för då sitter vi vår första kväll på tenneriffa!
SJUUKT MED TAGG! ♥


                                      


weeekend

helgen har ännu en gång rusat förbi.
dags att förbereda sig för en vecka i skolan.
med ufmässa och jobbiga grejjer!
helgen började ju lagom bra.
illamående i fredags, inbiladem ig både att brorsan smittat mig med spysjukan & att det var fel på maten i skolan. :p
tog mig igenom en träning i alla fall. även om det blev den sämsta någonsin.
kändes som att jag kunde spy vilken sekund som heslt!
det blev hem och sova dirr.
vaknade upp på lördagen utan illamående!
YES, det blev lite plugg och chill, till carro och pluggade lite.
vi drog och bowlade, sen hem till en av hennes klompisar. käkade och kollade melodifestival.
nice vinnare!, eller kanske inte direkt min favorit.
men kan ju va kul att skicka något oväntat eller ngt..
nice kväll! =D
upp lite tidigt idag, till knalleland med carro & shoppa litte!
blev fint! (=
liite fattigare nu, men life goes on!
nu ska jag sova! foten, eller fötterna numera, lever sitt eget liv!
KUL!
SOVASOVASOVA! :D
godnatt =)

like everyone!

vaknade med sjuk träningsvärk i magen!
kul att jag får träningsverk av denna veckans träning..
kul att det är vilovecka, eller återhämtningsvecka, och sara vandrar omkring med träningvärk lite här och var!
drog bort och tränade en stund på morgonen!
sen blev de skola, lite matte, och UF! :)
nu är vi på g igen! full rulle!
påväg hemm började det snöa! !
Igeen!
typ snöstorm, bussarna kan inte åka!
blev en hel myskväll!
lite tv, och en BJ gjorde min kväll! =)
och om exakt 3 månader sitter jag nog inte här! nej då är vi ute och firar studenten! :D GÖTT!
folkfolkfolk, ibland pallar jag inte! :)
nu är det att se fram emot carros 18års dag! och teneriffa! :D
göttigt somfan!

wednesday

tillbaka till skolan igen idag efter en långhelg! :)
blev träning på morgonen, sjukt trött!
matte sen, åh!
jag drog hem, tog han om bror ^^ ,
åkte mot träningen sen!
stannade till i knalleland & kände att jag va sjukt sugen på shoppning nu! :D
bliir i helgen! (;
framtiden närmar sig, alldeles för fort!
men det känns som att jag mer och mer vet vad jag vill nu!
jag ska satsa och se vart det leder!
25 dagar ♥

semestersvenskar.

ja, att jag kan bli så facinerad av ett ändå så onödigt program. som i själva verket finns bara för att finnas till liksom.
jag sitter i alla fall som fastklistrad varje onsdag för att kolla på det! hela bunten i de programmet är så charmiga, helt sjukt! och sen varje vecka klockan 21 när programmet är slut får jag samma känsla inom mig. det måste ju finnas någon anledning till att jag varje vecka sätter mig ner och kollar på detta teveprogram, och att jag verkligen tycker det är bra. jaghar funderat över det, och jag vet inte riktigt vad jag kommit fram till.. men..
fatta kul det hade varit - reseledare. okej att det är ett jobb, men det verkar faktiskt inte vara överdrivet ansträngande!
jag tror jag skulle vilja!, men hemskt att bara lämna allt!, jag känner mig inte riktigt redo för att dra iväg från allt som finns härhemma!. samtidigt som jag innerst inne vet att det snart är dags att ta steget, ett stort steg mot vuxenlivet. om några månader har jag inte tryggheten med en skola som välkommnar mig varje dag m.m.. då måste jag ta tag i mitt liv. träningen, hur länge kommer jag orka hålla på att träna och "satsa" som vi ändå gör för tillfället.. jag vill inte ge upp det heller..
men reseledare skulle faktist locka!..


Jag menar, hur underbart ser itne detta ut då ?!

olovely tisdag

blev en härlig promenix och nu är jag fit for fight igen!

religionen är inlämnad, det är grejt!

jag har fortfarande håltt mig frisk, vilket också är bra.

men back to promenixen, under tiden jag var ute och gick hann jag tänka en del.

idag blev det mestadels träning,

vilken smärta det kommer finnas i kroppen sisådär 3 veckor framöver.

eller det drar igång på måndag.

men 3 veckor därefter är det smärta, träningsvärk.

hur sinnes jobbigt det kommer bli, men att vi älskar det!

för sen drar vi till teneriffa! :D

sen har jag fått mig ett såntdär underbart msnsnack som bara vi kan fixa!

sjukt, men ballast! LOVEIT (y)

nu ska jag sova! slut på studiedagar nu, skola imorgon!


sjukt rädd för att bli sjuk

med en bror som är sjuk ,
och jag stänger in mig på mitt rum finns inte myxket att göra!
jag har pluggat hela dagen.
det går framåt, men väääldigt långsamt.
aja, religionen ska va klar innan jag går och lägger mig i alla fal!
jag har under dagen märkt att jag är sjukt rädd för att bli sjuk.
just därför har jag stängt in mig på mitt rum.
hari nte gått på toa, inte ätit epller något.
förrän nu när mamma kommer hem!
hon fick fixa käk, och berätta vilken toa jag kunde gå på så jag inte skulle bli sjuk.
det enda jag ätit idag är dextrosol!, vilket inte är jättebra! MÅSTE SLUTA.. genast.
gick faktist ut en timme, för att lufta mig, och lufta bort alla eventuella bakterier!
Back to plugandet!

studiedag once again.

ivaknade vid 8.30 av en spysjuk bror!
så nu lär jag sitta inne på mitt rum heeladagen!
inte röra mig ur fläcken.
för sjuk, det tänker jag inte bli.
speciellt inte spysjuk.
istället blir det att plugga hela dagen.
finns en hel del att göra ändå! (;

luugn

de kallar det återhämtningsvecka!
är det då svetten ska rinna som aldrig förr,
och vi ska vara tomatröda i fejset,
knappt orka stå upp,
och känna vaderna krampa.
?, är det så det är med återhämtnisvecka så fasar jag vad som komma skall!
alla dessa intervaller, känns som att det kommer bli mycket jobbigare i år.,
men vi ska grilla , grilla oss. och grilla allt!
för i sommar så blire ööös!
men om 3  veckor ser vi fram mot ett välförtjänt träningsläger på teneriffa! :D


Studiedag !

ja, studerat har jag gjort till en viss mängd.
har klurat på affärside, och skrivit lite religion. mer har det inte blivit.
och speciellt lyckat har det inte blivit heller!
nu ska jag snabba ryck att byta om och springa iväg till bussen!
träning som väntarm, igång med det jobbiga idag igen! ;D

fullspäckad helg!

i fredagskväll kom Johanna&hannah hit till borås! :D
vi åkte hem, käkade och fixade oss lite. sen åkte vi ner till stan. skulle träffa alex & martin!
dom var.. lite lustiga.
vi gick runt i stan. till nått berg, träffade lite folk, pratade! lite mysigt, men kallt!
hemma vid halv 1 nån gång kanske!
då blev det lite allmänt tjejsnack och sen dags att sova!
tåg tidigt nästa morgon till göteborg!
blev fint!
rätt spårvagn hittade vi också!, efter många om och men kom vi även fram till friidrottenshus!
kollade på massa friidrott, och träffade folk! :D
FUN!
oliwer grejjade häcken galant, och linn höjden! (y)
blev en buss hem vid 6 nån gång. käka lite snabbt hemma!
sedan bar det av mot stan, och fest i sandared
till issa skulle vi! , träffade Oskar,Jonas och Sina på bussen!
det blev att vi tillbringade resten av kvällen med Oskar och Jonas!
vi hade det kul på vårt sätt hos issa! (:
drog mot staden vid 12 elelr ngt!
killarna drog till krogen, och vi tog bussen hem!
igår var det JSM! jag hoppade längd. blev lite sovmorgon iaf!
åkte mot götet vid 11! jag gjorde mitt, 3 övertramp!
lite synd, för det kändes rätt bra ändå!
sen åkte vi hem!  en sista härlgit pratstund, 3 trötta tjejer!
vid 19 gick tjejernas tåg mot växjö igen!
vi åkte mot stationen, sa hejdå! nu ses vi i juni igen!
vilken underbar helg jag har haft! HELT SLUTKÖRD!
jag saknar er redan tjejer :) <3

inte att glömma!
JOHAAAAAN WISSMAAAAAAN! ;D

guldmannen!


jsm närmar sig..

började dagen med simning, lite lätt och skönt dådär!
sen till skolan, och jag börjar så smått inse att matten blir svårare och svårare.. till och med öfr mig.
jag inser även att det är alldeles för mycket på en gång.. för att komma ihåg allt på ett prov.
och att jag aldrig kommer kunna räkna före allihop..
aja, sen sprang vi runt på stan en sväng.
jag drog till träningen!
fullt igång med att fixa för usm där!
jag tror i alla fall jag är den endas om byter hoppfot sådär 2 dagar innan sm!
vi får se hur dethär går till slut! :)
fan vad vi taggar nu asså!, vi satsar på tåårta (Y)
våra mål är upsatta, men lite för oss själva ändå! ;)
ingrid,linnea&sara! - guldflickorna! ;)
i alla fall i våra drömmar! !
imorgon blir en hektisk dag!
yoga,träffa sandra, skolan,hem,till sandra, hämta johanna&hannah på stationen, hem igen, käka, tillstan träffa alex, träffa carro.. kanske att vi sover lite också1 ;)
hela helgen är fullpackad! :D blir great! :D
gonatt! <3

fall asleep.

morgonträningen kan gå och dö.
tråkigaste i mitt liiiv.
men sen träffade jag tjejerna på stan.
vi fixade med tröjor å så!
kommer bli snyggast till teneriffa asså! (y) GREJT!
sen var jag i skolan i en timma också!
väl hemma, så lyckades jag somna även idag! det är så sjukt, att jag varje gång jag inte har träning lyckas somna. och inte vakna förän lång in på kvällen. idag hade jag i alla fall turen att mamma väckte mig, halv 6! men det är ändå alldeles för sent, jag har inte gjort  något av det jag skulle. speciellt viktigt var ju att ringa anna!, får helt enkelt göra det imorgon! städa måste jag ju hinna nån dag också, sen raka benen innan sm. det är ju bara ett måste. som jag verkligen måste planera in i min tidsplan eftersom det är så sjukt tråkigt. det är ändå tur att klockan bara är 6, då kanske jag hinner lite idag ändå. om jag orkar. och att orka är ju också ganska jobbigt för den delen.

tiisdag! (:

jag har tillbringat en fullständigt onödig dag i skolan.
har verkligen inte gjort ett piss.
eller, facebook om det räknas?!
efter skoltid, tog vi företagsfika.
sen var vi på företagsmöte!
ja, erkänn det låter  vuxet och lite proffsigt.
det är livet man lever som uf- företag
sen var det träning! :D
det är alltid skoj att komma dit!
det är inte lika skoj att det går piss!
men det är nästan skitsamma!
i helgen är det Jsm!,
det kan ju inte bli mer otaggat för tillfället!
växjöbesök det bliir i mitt hus! johanna&hannah! :D grejt time!
det  blir nog en händelserik helg!
har inte riktigt kommit på hur vi ska kunna fixa allt som ska hinnas med...
löser sig nog!
nu blire nog sova!
GOnatt

dadadaa

skolan var nice idag!
fick en jobbig slutuppgift av vivvi.
lämnade in projektarbetet! ÄNTLIGEN KLART! göttigt.
sen var det inte myckerm er..
eller, en idrottslektion åsså!.
thats the day.
jag har sovit bort hela kvällen!
eller i alla fall till halv 9.
dä ä ju roolit!
och nu äre väl time to sleep igen!. kuul!
snart kommer johanna&hannah!, och snart är det Jsm!

kaarlstaad!

min dag började tidigt i lördags morse/natt, ställde klockan på 04.20
drog bort till hallen och mötte ingrid!
vi drog mot karlstad!
framme vid 8 nån gång..
typ först i hallen! (h)
ingrid sprang häck!
gick inte såå dåligt som hon tyckte!
men det perfekta loppet kommer på jsm! :D
jag sprang 60!
träffade pontus&malin!
60 gick.. lagom bra.
sen skulle pontus ta kändisbild!
jag var fotografen, måste säga att jag gjorde det bra.
sen vare final ocksp!
fan sämst tider, men kom iaf 2!
fick pris av självaste holm,
men HAHA, det fick inte tönten!
han orkade inte vänta så länge! GÖTTDE!
sen var det dirr till sandra efter finalen & prisutdelningen.
stannade på donken.
sen sov vi nästan hela vägen.
vaknade när sandra ringde och frågade vart vi var! :P
hos henne vid halv 8 maybe! :P
sen vare tjejkväll ! :D
mysigt, men jag var väl inte på topp kanske! rätt trött efter att ha varit uppe sen halv 5 på morronen!
drog hem nån gång sent !

så idag har baara vart degande i sofan!
kollat vasaloppet! FAN VA BALLT!
lite 5mil också! ;)
nu äre dags att sova!.. skola imorgon skulle jag tro! ;)

frädag!

i fredags skulle det vart träning med aspero göteborg!
men dom var för sega.
så jag tränade morgonpasset med sandra och joathan istället.. eller iaf lite!
mitt knä hade äckelont efter torsdagens fall!
sket i göteborgarna och drog till skolan och hade matte istället!
blev käk och sen möta upp moster gun!
vi åkte mot sandrared och hämtade mamma!
dags för balklänningsjakt!
gick och kollade i en hel del olika affärer!
hittade först en som jag nästan bestämt mig, att den skulle jag ha.
men gick vidare, och hittade en bättre! (Y)
inte röd, och inte blå heller!
helt så som jag inte täbnkt mig, men ändå så som jag tänkt mig! ;)
blev klara rätt snabbt med det ändå!
sen blev det lite fik, och kikade i lite andra affärer.
köpte mina första örhängen också! .o
sen blev det snabbaryck hem.
träffade sandra och carro istan!
HOCKEY - det var min julklapp av dom. dom inte blitt av förens nu!.
men det var kul! vi käkade lite innan!
fick bli pizza. nån restaurang hann vi inte med. tajt om tid lixxom.
hockey gick bra! Bhc vann! (Y)
sen drog jag hem. Sovasova!