UF- provmässa

försov mig nått så grovt idag! så det blev ingen frukost, och hann inte fixa mig. fick dra på mig kläder och springa till bussen!
har försovit mig varje dag denna veckan, inte bra alls! :o hann med bussen, och taxiisabell från stan! goodie! till skolan och lasta alla grejjer, iväh till åhagamed bildåren isabell. bygga upp lite, åkte till sandra och hämta lite mer, ännu en sväng med biltjuven isabell! shit så tjejen kör! :O craaazy!
montern blev klar precis i tid! blev korv, ich burger till käk idag! äckel!
johan åt upp vårt godis, mina kära vänner isabell & Sandra kom på besök en sväng! förgyllde dagen en stund där! (Y) tråk, och promenixer till de andras montrar sen! Clara kom senare också! helt sjuk den människan. roligaste idag!
ändå umgåtts ovanligt mycket med klassfolket idag! grymt sköna människor ändå!
träffade dag, nicke, carro och elizabeth också! dom är kalas!
nu har jag stört ont i mina fötter! kan inte gå längre! sitter väl här tills jag vaknar nästa gång! ^^
slitig heldag på åhaga.
Godnatt gott folk! <3

klippning all day long.

kom till skolan tidigare idag, för att fixa med uf.  riktigt hurtigt av en morgontrött människa som jag. satte mig och klippte bokstäver! har sedan klippt bokstäver konstant hela dagen , förutom en timmas religionslektion och en sväng till stan för lite käk! (Y)
har klippt ut hur mycket bokstäver som helst, eller iaf en hel affärside! :P
fick fint besök på skolan av lilla ingrid en timma sen också! för att jag inte hunit klart med bokstäverna! och för att vi fick skjuts av anna till träningen sen! ;)
hon fic kse hela  våran stora skola, och alla sjuka människor.
sen vart det träning! den kan gå och dör idag! foten hade ryck igen. jag sprang väl, men typ Ajj. och hej sämsta tiderna! men ingrid sprang kalasbra! :D
goodie! , fick inte ens köra hoppstyrkan! det var ju roligt! fast ändå liiite förståeligt.
nu äre bara att hoppas att foten fixar sig tills söndag! pallas! :D
imorgon är det uf mässa!  heeela dagen lång! :O thats life, typ!

like monday!

började dagen med en grov försovning. efter  att jag sprungit till bussen och på vägen gjort en rejäl vurpa hann jag ändå med den! great! i skolan var det massa jobb med UF. klippte oc hritade bokstäver som aldrig förr! jag och isabell kom på nya ufföretag!, även att jag ar nån sjukdom :o ska söka hjälp! innan epedemin sprider sig! jotack!
blev idrott och fika med annis! :D <3 mötta sofia på stam så vi hade sällskap till hallen! Träning som gällde! blev längd, som alla andra måndagar! likeit! :D , och det gick bra!
möte och grejjer sen, klubben faller ihop! yes.
inte lika mycket tagg på att mitt 200lopp är klockan 21.35 på lördag! förstör ju hela kvällen! :( men thats life!
cäl hemma knarkade jag lite riskakor! och hade ovanligt trevliga msn konversationer, enligt msn finns andrea inte längre i min kontaktlista, vilket måste betyda att vi på något sätt sagt upp kontakten?! typ, tack för den här tide, jag kommer sakna dig! malin är min idol, men jag har fått cancer i lillfingret och kommer snart dö. jag ska följa henne från himmlelen. på usm ska jag vara hennes personliga toalettassistent. hon kommer va så nervös. issa tycker det är hög tid för mig att söka hjälp, jag kan ha en sjukdom i mitt finger, precis som hon. dessutom är min cacer säkert farlig så dags att fixa det innan det sprider sig!
ja, vi alla roar oss på olika sätt! imorgon ska jag vara  tidig till dkolan och fixa bokstäver! sen ska jag träna!
jag och ingan ska springa snabbt! :D DETNI!
PussochGodnatt!


snabba ryck..

helgen har haft väldigt bråttom den här veckan, jag är nog inte riktigt reda för skola igen! lär bli en skön vecka ändå, inga prov hoppas jag! (Y)
har i alla afll ägnat hela kvällem åt att fortsätta kolla balklänningar med mammsen. jag tro jag har hittat en som jag gillar! :D happpy face.
jag är nog rätt kräsen! :o .
och sen händer det vosst en massa på lördag! men för mig äre ännu ballare saker, Malmö med eliten! (Y)
nån ville att gamla boda gänget skulle träffas, fest och återförenig typ. zazza ska gifta sig! :o holy shit! ku lför henne, verkligen! :D
malin fyller 19. funnie!
jag har övningskört, fastnade i en isig uppförsbacke, pappa lurade mig. jag har backat, själv! (Y) bra gjort av mig.
jag har sovit bort halve eftermiddagen & ätit massa ionödigt! jag har retad min broder, och min andra broder retade mig :o
det här var en osammanhängade, tråkigt och meningslöst inlägg! men jag är rätt bra på sånt!
godnatt!

balklänning..

vilket dilemma!
antingen är det jag som är väldigt kräsen, eller så finns det ingen sån som jag vill ha!
eller, jag vet nog inte ens själv vad jag egentligen vill ha. först var jag innte på en enkelt, med lite små fina detaljer. men nu när jag kollat sönder mina ögon på balklänningar så vet jag inte längre. det är ju ändå rätt fint med lite krussidull, OM det inte är för mycket.
och färgen trodde jag också ja visste vilken jag ville ha... men inte längre tror jag! :o jag var nästan säker på en blå, eller röd.. men det finns ju så många andra fina färger som kanske vore bättre!
jag blir helt virrig av alla dessa klänningar. har säkert kollat på hundratals nu, men ingen som riktigt duger! haha.
jag måste nog vara lite kräsen antar jag.
men en dag hittar jag nog den, ska be min kära mor om lite letarhjälp en dag när hon kommer hem! :P
sluttjatat, men det är dagens största bekymmer! ^^

nördiie..

yes, maybe!
ikväll har jag nog inte gjort alls mycket! & det är så sjukt underbart ibland! som till exempel idag! käkat massa god mat! sen har jag nördkollat på körslaget. vilket kanske inte är det roligaste programmet egentligen! men boråskörden är ju med, så det är lixom ett måste för mig! alltid boråsare ! ^^
men dom åkte ut :( haha, ja, nörd i guess!

jag kan ju även passa på att läga et stort + till ev av de bästa i min värld! nämligen Johanna Adolfsson! hon är värd att älskass! tjejen som haft massor av bekymmer. men alltid, alltid är den mest positiva tjejen jag känner! ett litet snack med henne gör att allt känns så mycket enklare! ett sånt härligt snack fick jag mig idag! senast vi sågs var novemberlovet, det var ett bra tag sen! och om en vecka är det igen! long time, no see! jag längtar efter en helg med massa friidrottare och johanna! :) <3 och det blir, snaaart! så jag även får träffa min älskade malmoevän! :D emma!

                                                               

underbara helg!

det har varit projektarbetsgenomföreande i helgen.
klart idag vi middad eller något.
en hel del träning i veckan också, som vanligt iofs. men det är kul! :D
var tänkt att det skulle lbitt en snabbis till knalle med mamma idag. men det gick ju inte direkt snabbt. var där tills det stängde. fick bara en tavla till rummet inhandlat!
om en vecka är det pallas!, och att vi taggar. jag och ingrid är på gång asso! ska bli underbart skönt och kul att komma iväg! bara vi ! :D
och jag känner att jag inte har något vettigt att slriva,. så jag skiter idet nu !

one day in my life.

ja, dagen såg precis ut som en helt vanlig onsdag!
började dagen med att försova mig, fick bli snabba ryck på morgonen. jag fick springa till bussen, och hann precis med den!  kom till träningen. där körde jag samma som alla andra onsdagar, häck och fotstyrka m.m. sen åkte jag till skolan, tog samma buss som vanligt ^^ haha.
hade ett matteprov, det har jag iofs inte varje onsdag! matteprovet gick åt pipsvängen skulle jag tro!
åt mat! min lusch bestod idag av äppelpaj och vaniljsås!
anna åkte med mig hem, bilket hon inte heller gör varje onsdag, vi åt kladdkaka! BRA MAT IDAG SARA!  sen åkte vi in till staden igen, anna skulle hem och jag till träningen!
nu har jag även en hel vattenflaska! (Y)
som vanligt på onsdagar är det blockstarter som står på träningsprogrammet! vilket jag fortfarande tycker är sjukt tråkigt! :P
linnea tränade med oss idag! kalaskul! och hon säger att hon tyckte det var kul, vi måste gett ett litet bra intryck dåju! ;) alltid kul med lite nytt folk! :D
sen på onsdagar är det ju den dryga gymstyrkan som vi klarade galant! och magen som alltid är jobbig och underbar! :D
en viss Oliwer åstrand fyller 17 idag! :D  GRATTIS!
vilket innebör tårtdags i träningsgruppen! han hade fixat en kalasgod tårta! :D tackar för det lixom! ;)
så idag har jag väl varit den mest onyttiga i den här staden i alla fall! :O paj,kladdkaka och tårta! ;) hhaaha! (Y)

nu kommer tröttheten, och jag går och sover! :D (Y)

20 januari !

började dagen hurtigt med att jag omedvetande gick upp en timma för tidigt! klantigt! men jag hann med att läsa lite evangelie! drog iväg till skolan. som kännsalldeles för slapp nu för att jag ens ska orka bry mig! hade väl lite lektioner skulle jag tro.
åt en massa mat. och fick åka med jolin in till stan. tror jag åkte bussen hem dirr. läste evangelie. och somnade?! ja, jag vet nog inte om jag somnade. men tiden gick väldigt fort där ett tag :o
blev sedan att ta bussen mot stan, mötte ingrid! köpte present till min kära mor!
sen åktej ag och ingrid snabbt och lätt mot träningen!
blev en kalaskul träning!
"jag älskar våran musikaliska träningsgrupp" - ingrids perfekta citat för dagen! aning flum på oss alla idag skulle jag kunna tro. och sjöng det gjorde vi. i mindre ljuva stämmor kanske! men vi behöceri ntekunna sjunga! bara vi kan springa så ^^
fortfarande så äre heltaggat till pallas! (Y)
pluggandet ikväll har ju kanske gått mindre bra! religionen sket jag i! matte har jag då inte heller pluggat! jag får fixadet imorgon! haha, lyckatsara! matteprovet får ju gå so md et går! jag som ville få bra i matte c! hejdå med det! :P

Godnatt!

Asperos treor goes dancing!

ja, igår var det dags för oss treos att lära oss lite dans!
det gick ju som det gick kan jag ju säga!
till en början fattade jag ingenting, men det gick bättre! jag och calle var ju iaf rätt grymma på foxtrott (eller vad det nu hette) till slut var det ändå kul att dansa!
haha, och helt klart att vi känner oss färdiga för dans på balen nu ^^ haha! eller kanske inte riktigt :P
ändå att det kommer bli lite av en katastrof till slut kanske! :o haha.
but life goes on! ^^

:)

läst markusevangeliet nu! det är bra du ktigt av mig!
helt stressad, trodde jag skulle missa bussen! men nehee, det är ju fortfarande 6 minuter kvar till den går!
hatar att inte bussarna ågr när jag känner för det :O
ska ner till stan nu, möte ingrid :D, och köpa present till min kära mor!, sen ska vi till träningen! :D TAGGGAT!
höj!

DM :D

upp tidigt imorse, eller i alla fall 8.30. åkte iväg till hallen för att kolla på liwer och ingrid! kalasbra av ingrid! :D visade gubbjäveln! (Y)  degade runt ett bra tag med marie,sandra,sofia, och ingrid! :D
bäst idag var ju att nervvraket ingrid klarade av att fica häckloppet! :D , och 60metetrsloppen galant! :D
blev att kolla på massa folk, linda,bremer,ingrid,oscar,martin,alex, jonatan m.m
jag sprang därefter också ett 60mlopp. kass start. skulle blivit tjuvstart. men sprang på 836 eller nått. ändå får jag vara nöjd, första tävlingen på väldigt länge! nu äre bara att kötta! träffade Carro också! sjukt härlig tjej detdär! :D :D missade prisutdelningen också. - roger blev sur och ropade buttert mitt namn högt i högtalaren "SAARA" haah. "har du inga öron eller" . ojdå, sorry! :p haha. blev 3a..
sen blev det sjukt mycket degtid. närmare bestämt 4 timmar! där det blev ingrids 60final. och linus kom ja! Nervvrak nummer 2! :O hahah, helt sinnes nervös var han. helt borta också! han fixade det galant, med vårat stöd! :D (Y)
har sprungit runt inne i hallen och träffar trevligt folk i alla fall! :D träffade min kära vän pontus också! haha, skönaste människan! HELT KLART!
så, yes. jag hittade en  uppvärmningskompis! (Y) blev en trevlig uppvärmning ändå, så tråkigt själv:P
och som han sa "det känns som att vi känt varandra i flrea år, fast att vi inte har det" stämmer bra! tre gånger har vi träffats! :O, ändå sjuka minnen!
justja, jag hoppade längd också!, gick väl helt okej. kändes bra. men längderna blev inte lika bra! skönt att vara igång!
har haft en sjukt bra dag i ryahallen! :D <3

nu ska jag nog plugga lite! religion.. .. ...

lovely

det är fredag helt underbart!
fredag innebär en sådär lagom jobbig dag i skolan! en mattelektion, som slutade med en halv mattelektion. det gillar jag! :) iofs en träning på morgonen också.
blev kvar på skolan tills lite senare. orkade inte riktigt med nått annat .
sen blev det träning iaf! :D usch, vad dåligt. men en snabbeträning. klara tidigt!
fick skjuts av markus! , kalasbra!
Sen har sandra och carro dampat hela kvällen! sjuka människor detdär! :
men jag tycker om dem ändå! :) <3

imorgon blir det maybe promenix med sandra på morgonen!
DM på söndag iaf! (Y)

Godnatt

in school!

tråkig degtid i skolan! vänat å¨att åka till träningen.
haft äckelmatte, som givk kalasbra! (Y) haha.
Taggar sönad! ;D ofc!
like my nervvrak! ^^ 
fy vad jag biorde plugga, men jag orkar inte! s¨å sjukt tråkigt!
 


like nothing else :)

lagom försovning imorse. vaknade 5 minuter efter att bussen gått! YES! fick snabba rycken till nästa buss. kom lite sent! bad om ursäkten. som godtogs "det är lungt, sånt häder alla" - jodå, jag tackar!
blev lite träning. foten fukkar sig! lite halvjobbigt. men det går över! :)
tog mig till skolan räknade matte, och lyssnade på nån gubbe från skolan igöteborg.. yresvägs.. nånting. pratade iaf om högskolan och sånt.
jag har nu insett att det enda valet i dessa tider är att plugga vidare, hur illa det ens låter. det är så svårt att få jobb, se det är bara att plugga direkt. då får jag ju iofs det gjort! :) frågan är bara vad jag ska plugga! :O jag antar att det kommer med tiden, men det finns inte mycket tid kvar snart!..
blev en skön träning nu i eftermiddag också! :) hopphopphopp! och helskön toppningsstyrka!
mitt kära nervvrak ingrid skippade även sina hästar för vår kära ryahall och oss i svart grupp :)  kalaskul, och tjejen gör även min nervös :O sinnessjukt. nervvraket själv! haha. så söt är tjejen!
och VI SKA TILL PALLAS! :D  ja, en helg i malmö är aldrig fel!, det blir som våran helg tillsammans!  eftersom vi inte får någon övernattning på sm och så! detta är vår hall! Lääär bli sjukt nice i malmö!, bara vi lix! :D feteballt, med sjukaste folket asso! :D
får träffa underbara johanna & emmaantagligen! :D älskvärt<3

    
Love you my girls :) <3

.



Just run away!
känns lite lagom omotiverat numera.
funnie people, come back.


wonderful

underbara onsdag .
helt skön dag. lite träning, som inte är det roligaste. det är faktiskt lite hemskt att specialidrotten har blivit det värsta ämnet i skolan. det som man ska tycka är roligast. och det som är anledningen tilll att man valde det man går. intebra! sen var det en mattelektion som gällde! jaddå, men matte är ju kul! jo, det tycker jag faktiskt! :) fast får väl se hur det går med nationella nu. vi verkar ju inte direkt ha kommit så långt som man ska!
åt lite mat och sen åkte jag hem!
pluggade lite, och tog en härlig promenix! gick upp och besökte snön en liten sväng! mysigt.
sen gick jag hem, och changade lite!
åkte iväg till träningen! tråkigaste med blockstarter! men så äre! :P
och gubben kan va en idiot!, jag fattar inte! hur kan man kläcka ur sig sånt :O, ja, enda ordet är idiot!
på söndag ska vi visa vad vi går för! :D hejja oss!
nu ska hjag fixa apurappoerten och sova! :D

puss

:)



like summertimes ♥

hard work!

eller i alla fall ordet work stämmer! någe hard var det ju verkligen inte , huur slappt som helst på jobbet idag! helt härligt! ingen ordinarie personal - bara skolisar! ja, vi tog dubbelt så långa raster, lörde vi snigelfart! allt som inte går att göra annars! men ibland var vi även lite duktiga, vi hann ju med allt vi skulle iaf! josse är tack on track på ellos igen! :D kalaskul! hon körde mig även hem! (Y) vilken upplevelse ^^
nu ska jag sova!
träning imorgon bitti! kan ju bli som det blir! .. ;)



Puss

like,,

jag älskar att vi har så sköna dagar i skolan,
men jag älskari nte alls skolan i sig.
mitt livs största misstag var mitt val av gymnasium skulle jag tro.
tre år, helt i onödan.
nu slutar jag snart, men har jag någon framtid efter det?!
aja, thats life i  guess!
nått lär ju ändå hände efter studenten skulle jag tro. ;)

ingen träning idag. lite tråkigt att missa mina och ingdrids lopp ändå! =( haha.
jag ersätter träningen mot några timmar på ellos! , tjänar lite pengar också! (Y)

härligt måndag

det var back to school igen idag! efter en riktigt skön helg! började bra med massa sovmorgon! gillar skarpt! :D , skoldagen gick snabbt. lite uf, projekt och redovisning.
redovisningar åt helvete, det är inte min grej asso!
tur att vi slutade tidigare iaf (Y) hem och käka, sen iväg till träningen!
nädå kul idag. längd och gym! längden gick bra! :D tills jag blev trött! :P
och att det bli malmö är ju kalaskul! :D
i guess sovmorgon imorgon också! sen blire bort till ellos på kvällen. lite work, och sen en massa pengar! jag gillart! :D
 
PUSS

på språng ..

nyss hemkommen från skolan är jag nu alldeles dags påväg till tr'ningen!
kulhjul, blir väl träning sjävl idag skulle jag kunna tro när resten av gänget kör morgonen istället!..

saturday (;

skolstarten måste ha tagit hårt på mig!, helt seriöst! jag är dödstrött vid nio på kvällarna. så igår somnade jag väl runt 22 eller  något liknande! :O nästan skrämmande. sen gick jag inte upp förrän alldeles för sent! haha, men det är snart lov igen så jag ska väl kanske kunna fixa dethär!

idag kollade jag lite teve med bror för att vakna till lite på morgonen! åkte iväg till stan med carro en sväng också. skulle shitta en väska, men nehee. jag är för kräsen .
och att jag alltid ska vara sen till bussen. det var aningen jobbigt idag när det var blött och isigt! jag kunde ju knappt springa utan att ramla!
men bussen väntade så snällt när jag kom springade, snäll ändå :P
köpte ändå lite reamojs idag! billigt och bra ^^
ikväll har jag inte gjort något alls! är alldeles för trött för det!, nu måste jag sova. och imorgon tänkte jag köra lite bil, om det inte fortfarande är lika halt. då vågar jag min inte på det!
justa, plugga finns det ju nått som heter.. det måste kag nog ägna mig lite åt imorgon..


Äntligen fredag

en fredag som började med lite försvoning från min sida! blev att stressa upp, packa väskor och hinna få i sig lite mat! snabbt iväg till buseen- trodde jag! men gud vad halt det var ute! började med att jag halkade ute på gräsmattan! pladask så låg jag där på gräset! smidigt. fick ta det lite lugnare, med risk för att misa bussen!
väl framme på träningen var det tid att pusta ut!  ändå så sjukt tråkigt med morgonträningar! till skolan sen, usch matte är svårt för tillfället! men klarade allt av den lektionen också1! (Y) sen blidde det lagom god mat i skolan och jag begav min till stan!
checkade lite där! innan det var dags för träning igen! men nu var det dags för riktig träning! mucho roligare! med de härligaste folket! :D
btw så är äntligen studentmössan betald! ..
och idag blir en tidig fredag, jag tänkeralldeles snart sova! uscha vad trörr jag är!
imorgon kan ju kanske bli en händelserik dag om jag har tur! ;)
PUSS


8 januari..

Och det är 87 dagar kvar tills vi drar till teneriffa!
foten igår, ledde till baksidan idag!
men nu är nog det mesta fixat!
träning imorse, och på eftermiddagen!
däremellan var jag i skolan, och vi gjorde inget vettigt alls.. vandrade runt en stund på stan med mina kära vänner jessica och anna en stund också!
go for uf nu asso! nu ska vi fixa snygga tröjor också! och vi gå med viinst! yeye!
bara ungeför 4 veckor till det är lov nu också! finnns så himla mycket att längta till! gjorde även en annan upptäckt idag, och det var att det är en vecka och lite till tills dm.. jag som trodde det var ungefär tre veckor kvar!

sova,sova,sova!
PUSS

back to reality..

efter ett underbart härligt lov var det tillbaka till skolan idag! sådär lite lagom jobbigt. träning på morgonen, och fotfan ville inte! sen åkte jag till skolan och hade en mattelektion! logaritmer elr ngt ska vi försöka lära oss nu! snabbt hem och ta hand om mina bröder som har noll kola! detdär med mat !? haha,.
och än en gång begav jag mig bort till ryahallen! och shit vilken lång träning idag! 3 timmar höll vi på! rätt tråkig träning ändå! blockstarter är så sjuukt tråkigt! men jag antar att jag behöver öva :P haha.
även idag har jag suttit lite och försökt mig på min apurapport, med mindre lyckat resultat.
jag försökte även fixa lite med bloggen, hejdåligt resultat! men jag orkarinte !
så nu skajag sova, och ladda för träning imorgon igen! ;)

you´re so hot ... ...

meningen som börjar melodin!
den rullar på min hjärna hela hela tiden nu!
det är till att tagga alltså!!
ja, meningen låter nog bättre än vad det egentligen är!
TAAAAAAGGGGGGAAAAAAAA! haha

har trnat idag, det var lite halvlamt. och vi var inte så värst bra på att ta tider! sämst! hoppstyrka och käkande av bulle sen! bullen måste gjort susen! ;) haha.
nu harj ag skrivit lite apurapport, elelr så mycket jag kunde! jag orar inte, och förstår inte vad jag ska ha med!
imorn blire till att fråga min vanligtsvis så tröga vän anna om lite hjälp! ;) haha.
nu ska jag kila till sängen
FÖR,
imorgon påbörjar jag min sista termin på aspero!!
det känns som sista tiden av "obligatorisk" skolgång. jagvet att gymnasiet inte är nödvändigt, men det känns ändå som det! så jag räknar det så!
det är både skönt att det snart är över, men samtidigt infinner sig en oro! aja, det löser sig nog nån gång! annars tar jag de problemen senare! :D

PUSS

what at day! :)

jobbade idag.
så 06.50 befann jag mig uta i virared, närmare bestämt på ellos! jobbjobbjobb!
det gick väl ganska bra ändå! glömde  lite allt mäjligt, och gjorde ett stort fel! men ingen såg ,så skitsamma :P hemm, duscha och åka bort till träningen. mötte upp mina kära vänner!
ABBA-kväll!
käkade massa god mat som vi lagade alldeles själva (Y) kollade mammamia, sjöng singstar!
och TAGADEEEEEEEE!!!! jag fyfaanm, vad taggade vi ääär!
hade en sjuukt härligt kul kväll! och tillslut missade öven jag och sofia sista bussen hem! tur man har snälla förläldrar som kommer och hämtar då! :)
nu blir det hockey en stund! :)

VAR FINNS TAGGGET, HÄÄÄÄR FINNS TAGGET!
 
3 MÅNADER KVAR NU ^^

4 januari

fy vad skön dag!
har verkligen inte gjort något alls!
började med att kolla skidor med min kära far!
hur mysigt är det då?! :D
jag har faktiskt pluggat en del. och fått ihop några sidor på rapporten (y)
sen tog jag en härlig kvällspromenad, helt mysigt!
nu är det häg tid att sova, imnorgon kallar ellos!
och på kvällen ska vi mysa hemma hos sandra!
blir i alla fall en toppenkväll, även om dagen blir rätt seg i lagerlokalerna ute i viared! smart som jag är har jag även glömt ladda ipoden, antar att jag får klara mig en dag där utan musiken!



en kanske inte allt för smickrande nyårs bild på oss tre!


:)

rätt seg söndag!
så nu ska jag sätta igång med mina APU-rappport!

like nothing else

idag tog jag mig upp ganska tidigt ändå!
jag hade planerat in ett litet träningspass.
och min kära far fick så snällt hänga med och vara lite tidtagare!
kul att det var en massa onödigt folk i hallen, såsom judolandslaget och en massa friidrottsskole ungar. plus lite sisufolk :) 
träffade malin lite också! :) alltid kul, sjuukt snällaste tjejen! :D
yes, jag körde fredagspasset idag! kändes fint ändå! lite segt, pappa var dålig på att ta tider - det blev för långsamt ;) haha. sen blev det lite halv gymstyrka. det var massaläskigt judofolk på gymet så jag gjorde det som gick, typ ^^
skulle firat lite jul idag med issapissa! men ungen har gått och fått spysjuuka! - moooget av henne! men krya på dig :)
jul får vi fira på tisdag eller något! :) kollade lite julklapp till henne idag, eftersom jag inte köpt det än.. men sen när jag gick runt i affärerna kom jag på.. "vilken storlek har hon ?!" så det blidde inget inhandlat idag heller! haha.
det är nämligen såhär att vi "vet" vad vi ska köpa till varandra i juklapp.. eller issa vet vad hon ska få ^^ vi kom på det en vacker dag inne på postens lagerlokaler!
så ikväll har jag inte gjort ett piss, orkade verkligen inte!
jag har kollat på skidor med pappsen,sovit,spelat guitarhero och annat tvspel med bror, ätit mej fet på MAT! kollade lite på körslaget - måste ju se hure går för boråsarna. team magnus. :P hahaha
för nyårslöfte - inget godis innan Teneriffa!
sådeså!, det ska vi allt fixa! ändå bara 3 månader kvar! :P
nu ska jag nog strax sova.
får se om morgondagen har något fint att erbjuda! :)

vilken start på det nya året..

igår blev dagen väldigt kort!
vaknade alldeles för sent! började dagen med luch
sen kom sandra & carro!
vi drog till carro sen.
sydde tights! DENNI! ^^
jag åkte hem tidigt!
sooova!
upp klockan 5.50 idag!
och iväg till ellos!
dags för jobb där!
kan ju bli så kul som det går på ellos!
men ingen josse där ;(
aja, pengar får man!
nu är det helg!
men imorgon tänker jag vara duktig & gå upp tidigt . ska åka borttill hallen och träna! HELT SJÄLV! eller.. pappa får följa med. men jag måste ta igen lite sm jag missar! :P

08 goes 09

nyårsafton är förbi!
blev bättre än förväntat! :)
började hemma hos carro med lite mat och mys!
drog ner till stan & vattentornet.
där träffade vi folk och skålade in det nya året!
väl hemma igen vid 4 efter missade bussar och grejjer!
Tack för alla mysiga nyårs-sms! :)
och samtalen.. mjo, det var väl kul  det me på sitt lilla vis
blev en lång natt, men såååå värt.
nu är det ett nytt och fräscht år!
2009, ska bli ett underbart år!

emma Waldos & Sara lidens år! vi kommer glääänsa! ;D <3