lalalaa

jag jobbar, sliter, tränar, äter & sover.
mycket mer  hinns inte med för tillfället.
hög tid att sova nu! imorgon ser dagen ut som vanligt, jobb,träning hem och sova! måste hinna packa till stockholm också! för dit bär det av på fredag! ;)

home, sweet home

hemma igen efter en sjukt bra långhelg i markus stuga i kungshamn! :D
massa mys, skratt och härliga vänner! lite tävling hann vi med också!
nu väntar en  vecka på ellos!
sen blir det stockholm. en far och dotter helg! jag och ingar med farsorna! ;D

halmstaad & grejjer

glest med update!
men det är sommar, thats it liksom.
jag jobbade & tränade förra veckan = full rulle!
i feedags åkte jag med la familia till halmstad! sjukt nice!
tävling på lördag & söndag! gick helt okej, lagom bra tider. årsbästa iaf, men måste ju bli bättre ändå! :9
jag umgicks med härligt växjöfolk! :D lovely!
drog runt på tävlingen heladagarna, träffade underbart folk, johanna,hannah,louise,erik,erik, ellen,olivia, rebecca,jennifer,rebecka, sara, Emma & lärde känna en hel massa av johannas kompisar! störtsköna allihop! (y
lördagskvällen efter att vi vart och ätit med familjen var jag med johanna,hannah, & deras tältkompisar! :D
blev en helsjuk söndag med världens bästa människor, mycket skratt! :)
när allt friidrottsfolk åkte hem efter tävlingen på söndag sfick jag se till att umgås lite med familjen! vi stannade i halmstad till tisdag,m då vi drog vidare mot varberg för att fira kusinvitamin! ;D en sjukt nice dag !
nu är jag hemma efter en tids semester!, igår var jag och mamsen på ullared. idag åker jag till uddevalla med ett toppengång! ska tävla lite i helgen! :D kommer blir stööört kul! :D

Puss

melody club

igår var det torsdag, vilket innebär torsdagskväll här i borås! det var melodyclub som spelade! dom var bättre än jag förväntat mig! inte så mycket folk, berodde kanske på det dåliga vädret!
men en trevlig kväll iaf!
innan staden var vi hemma hos carrot och käkade tacos! MUMMA!
innan dess hade vi även tränat, sjuktjobbigt var det!
men..
Nu väntar det jobbigaste passet på veckan! det är samma sak varje vecka, på måndag kommerj ag redan börja fasa för detta jobbiga pass!
nä, nu ska jag väl försöka dra mig mot träningen! hare fajnt!

PUSS


michael jackson

hallå allihoopa!
sommaren är fiiin, även fast vädret är liite ostadigare nu.  livet leker, jag tränar umgås med vänner, och bara njuter liix!
igår efter att jag tränat satte jag på teven. hamnade på michael jacksons minnesstund. där fastnade jag. det är sjukt hur stor den killen var.
så många ville ta ett sista farväl av "the king of pop" , vänner & beanta höll fina tal, och andra sjöng! vissa saker var bättre än andra. en del talare kändes bara så fel, alldeles för grova.
men samtidigt som detta är ett sätt för alla att kunna få på ett sätt a farväl av honom. fatta jobbigt för hans familj. jag menar, dom satt där och hörde hur många människor som helst, prata om michael, sjunga om/för honom. hur sjukt jobbigt måste det inte vaa?! dra upp eventuellt än mer minnen av honom.
iaf, så tyckte jag de gjorde det toppen!
det som berörde mest var ju ändå i slutet, när en av hans bröder (tror jag) talade sjukt fint! :9 och tillsist, hans dotter som sa några ord, det var nog det bästa/värsta! svårt att hålla tårarna tillbaka!
nu är han i himlen! :)

btw så är det ju några som fått för sig att han inte är död. att allt är ett fejk typ! ovääärt att ens tänka tanken. jag menar, ofta man fejkar en död ?!


thats iiit! ;)


kass uppdatering.

jag är sjukt dålig på att blogga nu! skyller på att det är kalasfint väder!
i måndags åkte jag och carrot till ingrid ute i sjömarken! det var sjukt nice! vi käkade massa goottigt, jordgubbar,melon och annanas! :D solade och badade! en toppendag hos ingrid, med två sjukt underbara flickor! :D
i tisdags var det mest chill, sen träning på eftermiddagen! sjukt varmt. åskvärme!
även onsdagen blev det träning! sjukt jobbiga träningar nu!
i torsdags åkte jag och ingrid till stan för att fixa present till carrot i sista stund! det blev nog bra tillslut! strassade oss iväg tillträningen! gjrorde det viskulle där, sen åkte vi hem till carrot och grillade! :D mysigt! sandrak o msen också. och så firade vi carrot som fyllt 18 ! :D grillningen började lite naggligt med svart kött. men vi blev bättre! vid 9 åkte vi in till stan! torsdagskväll på g! alcazar!, var helt ok ändå!
i fredags vare åsså rtäning, på morgonen. sen hem till värsta ovädret, och jag hittade en livrädd lillebror i huset! sjukt vad det blixtrade och åskade!
igår (lördag)  var vi i varberg med la familia! jag har blivit räätt stekt eftersom jag somnade i solen! träffade kusinolivia medfamilj därnere också! :D kalaskul!
idag har det varit kass väder, och jag har hostat upp allt som går i min hals! snart dags att sova, imorgon ska jag vara frisk och träna! ;)

Puss