29 April!


skola hela dagen lång. hann med ett natur prov! gick åt satan. haha. sen satt vi ute i en timma, underbart väder! :)
efter lunch och lite engelska var det dags för muntliga nationella! gaah! jag hatar det som sagt! men jag gjorde det. och det gick finnemang! jag fick bara bra kritik. & jag har visst utvecklats en massa ! sound good ändå!

sen gick jag och köpte present till bror, & drog iväg till träningen! :)
jag körde häck idag. haha, det är ett skämt egentligen. men ändå sant. jag ska faktiskt köra det ibland. för kojs skull lixom. nu när jag ändå inte kan hoppa så måste jag ha något annat att göra! (Y) sen va rdte en massa häärlgit intervaller! :D
världens bästa carina var där också! <3 allt blir så mycket lättare & roligare då!


puss å hejs, valborg imorn. kortege å grejjer ;)


28 April!


Började dagen med engelska nationella - uppsats. HAHAHAH! men vafaan´, alla som känner mig har koll på mina enorma engelskakunskaper! som gjort för att gå åt helvete! men men. jag skrev lite i alla fall!
sen var dte en massa rast och därefter idrott.. vi skulle gå 5 km. vi gick lite fel så det blev nog inte riktigt 5 km. men skitsamma lix.
sen åkte jag hem, packade om för träning & drog iväg och tränade. jag fixade en hel del av träningen.. men efter 8 intervaller så blev det skit av allt. att det aldrig ska funka!
förresten så var mina wissmanskor restade, men dom läär väl komma snart ;)

sen har jag suttit och pillat lite med mitt nationella muntliga i venskan imorn. & det kommer gå bajs! eftersmo jag som sagt inte klarar att prata. om jag ska ha redovisning i 5 minuter, måste jag ha en redovisning hemma som tar 10 minuter eftersom jag hoppar öer hälften sen när jag väl är där! har väl 3 minuter nu kanske! så, 1,5 minuter imorn då.. baara, 3,5 minut för kort! haahaa! som gjort för att misslyckas. men jag känner att jag inte orkar bry mej.

förresten så har jag tappat all energi.. frågan är bara vad det beror på.. för mkt träning?! brist på någon vitamin eller liknande?! jag kommeri nte på något, men det är verkligen inte normalt mig att vara såhär!


nu ska jag sova!, eftersom jag är så sjuukt trött!

27 April!


helgens segast dag. har bara köttat nationella muntliga provet. men inte faan har jag kommit ngon vart nästan! & redovisning är verkligen itne min grej. jag fattar inte varför jag ger mej in på dessa saker. min mage håller på att vrida sig ut och in. jag verkligen avskyr att prata, & har alltid gjort. kommer aldrig tycka om att ha redovisningar. pressen, det måste gå bra liksom. annars blir alla pinade att höra på den trååkigaste redovisningen dom någonsin hört. hur kul är det på en skala liksom?!
nej, det finns verkligen inget psitivt med att ha muntligt framförande som det så fint heter! dom dördar hela mig! Aldrig, Aldrig har jag varit nöjd med "prat", och jag kommer helelr aldrig bli det! jag kan helt enkelt inte prata inför folk.

i alla fall, så var jag tvungen att ta en paus från helvetet. Jag drog iväg till träningen. Det var trevligt! jag hoppade mina mångsteg! Yes, jag är på rätt väg nu i alla fall. JAG FÅR HOPPA!, även om det är just bara mångsteg! annars var det mest drygt.

imorgon tror jag det är nationell uppsats i engelskan, om jag inte har heelt fel?! , det lär jag i alla fall märka imornbitti!
engelska är något jag ändå inte bryr mig ett skit om, det kommer i vilket fall gå åt helvete! (Y)


have a nice day! ;)

26 April!

helgen! , har hitils inte alls blitt som den skulle! ;)

i fredags började dagen med att jag åkte till skolan och lyssnade på treornas projektarbeten! sen drog jag hem. smidig som jag är, så somnar jag. då blev det inget nationellt prov gjort!, som jag verkligen hade behövt! vaknar vid 3, då var det dags att dra till träningen. träningen var härligt jobbig! BAACKE!
sen drog jag, sandra och carro till maxi! haha. åkte hem till mej sen, på kvällen drog vi ut med hojen och inlinesen! (Y) . yes, inget nationellt prov gjort, inte ens påbörjat, under denna dagen!

idag (lördag) åkte jag med mami och handlade lite. fick sms från frida, som berättade att hon skulle hit och kolla matchen idag! :) , gissa hur glad jag blev lixom :D!!!! sjävklart skulle jag joina henne :D , så det blev till att snabba hem, käka och sen ta hojen ner till arenan! IFE - Kalmar FF . stämningen var väl najs. och det blev ju inte sämre av att elfsborg vann :D sen var vi glada! cyklade hem, och sen har jag sprungit runt lite överallt. INGET NATIONELLT PROV PÅBÖRJAT IDAG HELLER!, och jag börjar så smått få panik!!

nu finns det bara EN sak för mig att göra imorn, det helvetes muntliga nationella provet i svenska!!
men jag ska inte klaga! helgen har ändå vart toppen! :D matchen med frida är höjdpunkten än så länge :D

22 April!

STUDIEDAG!  :) 
ändå helt toppen, en studiedag, med en del studande & en massa sol!
suttit ute största delen av dagen och pluggat lite. gjort lite nationella - svenska uppstats imorgon.

åkte till träningen senare också, helt soft träning.. rätt skönt! & människorna har sabbat IGEEN. seriöst, alla ska anpassa sig efter en person. det är ju helt sjukt omöjligt egentligen. men på något jävla sätt så lyckas människorna.  haha, jah, vi får våra spel på dom ibland! eller, det händer ganska ofta.

20 april!

söndag idag då. helgen har gått fort, och bestått av lite allt möjlit.

Fredag!
- vaknade med hejdundrans massa halsont.
- specialidrottsträning på morgonen.  blev lite slappt pga halsen.
- drog till skolan för att redovisa och käka.
- knalleland med jessica för att köpa present till alice och hämta brossans träningsgrejs.
- åkte hem för att sova, och se till att bli frisk. jag harverkligen inte tid att bli sjuk nu.
- hjälpte pappa med mossrivaren, & jag var riktigt gryym med den där maskinsaken!
- jag hann även med att cykla med bror till affären.
- sen blev det bara till att ligga i sängen, checka lite TV och sitta här vid datan.

Lördag!
- vaknade och mådde myycket bättre! :)
- märkte att det var strålande väder, så gick ut en sväng, såg att vissa började pressa tidigt här i brämhult.
- tjatade på pappa att det är dags att sätta upp studsmattan.
- satt och njöt i solen, ändå en liiten gnutta teneriffa feeling. aning kallt menmen.
- jag slog även in paketen till alice
- sen bar det iväg till ulricheamn på 4-års kalas! VARENDA PRESENT HON FICK VAR DET NÅGOT ROSA I! , men det var ju så hon ville ha det :)
- när jag kom hem tog jag min köra cykel, som för övrigt inte hade  någon broms, och cyklade iväg till sandra. där grillade vi och hade massa mys hela kvällen.

Söndag!
- vaknade i natt av att jag mådde så helvetes illa, visste inte vart jag skulle ta vägen. gick självklartin till mamma. hon löser alltid alla problem. fick en hink. spydde aldrig. somnade antagligen igen efter ett tag.
-ställde klockan tidigt idag eftersom jag och andrea hade tänkt åka till orienteringstävlingen och checka lite. vilket inte blev av flr vi märkte att tiden inte riktigt skulle räcka till.
- glassade en del i solen idag istället. så galet härlgit :)
- sen bar det va till träningen!, alltid kul. men jag blir så suur! jag ahr för helvete inte haft ont i foten på en månad nu, och jag får ändå inte hoppa!, inte något alls! det är skiit!  aja.
- kom hem, och gjorde ett CV till min bror.
- nu ska jag nog dra mig till min kära säng om ett tag. känns välbehövligt :)


det var väl min helg. rätt lugnt och skönt!, det behövs ibland det också! så, nu är det skolhelvetet imorn. jag vill gå om!, men ändå inte! ledig på tisdag i alla fall :D
Framförallt, så var dethär en helt sjuukt solig dag för att vara borås!, helt underbart väder hela helgen, inte en droppe regn och dessutom har dte varit vaarmt :D

ny blogg dåva

ändå chill dag idag.
drog iväg till u-hamn och träffade lite släkt! Kusinbarnen + Tilde är underbara! :)
nu är det lite "bröllopsfirande" här hemma. & jag sitter bara och väntarpå att dom ska dra iväg (a)

kan för övrigt berätta att tränigslägret på teneriffa för en vecka sen var helt fantastiskt underbart! (; skulle ju inte tacka nej till en resa dit igen! massa härligt träning och en del steeek ;D massa underbara människor, vad mer kan man begära lixom!
    iaf back to school denna veckan, segt som satan.

Välkommen till min nya blogg!