31 augusti!

sova.sova.sova! jag har sovit massor idag. men inte fan blir jag något piggare för det! det är väl så det ska vara! skulle kanske åkte till friskis idag!, men det blev adlrig så. så jag fick ta mig till hallen och köra mitt pass! helt ensam! men det var myys! :) baksidorna är intealls som dom ska! & inte jag heller! usch, springa gick inte! men jag var ju tvungen ^^
styrka och mojs senare!
när jag väl kommit hem gick jag ut på en härlig promenix, för att rensa höövvet m.m ! imorgon ska jag ha funderat ut "hur jag vill ha det" med specialidrotten! gosh. jag vet inte ens vad jag ska säga. men det löser väl sig, tur attt anna följer meed! ;D

time to sleep snart! ska bli niice! skola imorgon, lite scary ändå...

Puss / Sara

....

på tal om ingenting så kom jag på att specialidrotten ifrdags var den väärsta eveh! inte för att det gick dåligt på träning(fast det gjorde ddet också) utan allt snack! URSÄÄÄKTA!!, men det är vår vän du/ni står och snackar skit om.!!
jag menar allt detdär, utan ens någon anledning! kul att vi stog där och höll på att dö! men grejjen är, att det finns ingen i helvetes chans att man orkar tjafsa emot..
"hon är ju som ett plåster på dej på tävlingarna" , jo men konstigt!! - umgås inte du med dina väner kanske ??!

nej, det var faktiskt väldigt jobbigt kan jag berätta! så min relation till "tränarn" har blitt ännu sämre! men det skiter jag i! egentligen är det bara bra! ;D

Thats all!, jag va bara tvungen att avreagera mig lite!!
hejja, rektorn imorn! kanske slipper han och hans träning nu! HOPPAS!



 
Puss / S

todays bilder!



började fint med Anders svensson <3 & Johan Kalrsson!
och så självklart jag och frida! ;)



"håll om dom, .. ... Pussa pårom lite"



Ja, men inte direkt lyckat kort! men ändå! (;
här är ju då anledningen till besöket i djurparken!
ELFSBORGSSPELARNA <3

30 augusti! - djurparken!

upp lite tidigt idag! IFEdagen i djurparken!
jag träffade frida, mycket trevligt sällskap denna dagen! vi & alla småbarn köade för att få autografer och mojs!
ändå en helt sjuukt trevlig stund! en del härliga skratt också!

"böj er ner,håll om dom.. ... pussa dom lite" hahahahhaha

inte ofta jag träffar frida! så vi tar vara på de gångerna det har med elfsborg att göra! matcher & djurparken är gajjer ^^ ;D


bilder koommmer! ;D

28 augusti!

specialidrott åt helvete! det kan helt enkelt inte bli värre! en tränare där, en annan där, två helt olika uplläg, helt skilda i sina tränigs"teorier" . helt sjukt!
jag åkte iaf till hallen imorse, tränade och så.
till skolan efter det för att ha lite lektioner och så!
fick ta mig själv i kragen för att jag skulle prata med min lärare om helvetet specialidrott! men som tur var, så har jag en underbar lärare som verkligen förstod problemet. vi pratade om det i våras precis innan sommarlovet, men då fanns inte så mycket att göra. nu ska vi ta tag i det, på måndag blir det prat med rektorn och grejjer!  hoppas på att allt kann lösas på ett bra sätt då! 
det blev en sväng till knalleland med anna och linda efter skolan också! :)

ikväll ska jag antagligen iväg och träna lite.. det blir niice! ;)

27 Augusti! yoga & äppelpaj!

thats my day! började akktså dagen med lite Yoga, som specialidrott! gratisvecka på friskis får inte missas ;) det var ändå helnice, men lite segt & lite jobbigt ibland!
dusch&bastu därefter!
till skolan och hade matte! käkade lite & vid 12.30 åkte jag och min kära vän anna hem. vi hade bestämt ochh för att göra äppelpaj, sagt och gjort! ut i trädgården och hämta äpplen in och fixa! och den faktiskt reeedigt good! ;D
sen blev det lite chill innan vi drog iväg, jag till träningen och anna mot tåget! :)
en helt mysig dag tycker jag!
träningen vart ju nice med regn,regn,regn! blev inga kryss! vi skulle drunknat då! men ändå en massa annat härligt! ;D
efter träningen åkte jag med sandra hem! :) myyjsigt värre! :D
nu äre dags att sova tänkte jag! träningen imornbitti :S
gosh, jag måste ta tag i det! IMORGON!


puss / S

26 augusti!

skolan idag!
inte så värst jobbig ändå! började med både prohektarbete & UF idag!  och ändå att vi kom på en helnice ide!
långt hål, så det blev stan & knalle en sväng med anna! kalajs! ;D
sen tilbaka till skolan för lite estetisk verksamthet! måste bara säga att det var sjuukligt kul! dom bilderna asso! :O hahaha! roligaste ever!
inte lika roligt är att vi går till 16.25 på tsdagar i 6 veckor framöver!

nu har jag vatt och tränat, och ska sova alldeles om ett tag!
imorgonbitti blir det friskis med sandra, vi kör på Ki yoga! ^^ haha.

puss&godnatt!

25 Augusti, skolstart!

ja, idag var det dags för skolstart! kändes lite jobbigt faktiskt! visste ingenting, om någonting! hur var allt lixom?! men jodå, det löste sig!
ny mentor,nytt klassrum, nya ettor! och jag är numera tre :O goosh!
det började som alltid! vi träfadde klassen, fick lite papper och allmän info! därefter blev det gruppindelning & iväg till en affär för att handla ingridienser till en tårta! ;D tvårona & treorna skulle fixa tårta, som vi sedan bjuder ettorna på! vi kämpade kalas med våran ;) haha.  men som vanligt var det ingen som ville ha utev den! så vi tog med oss tårtan och gick och åt den själva!
för övrigt började dagen med att bussen inte kom! smiidigt!
nu ikväll har jar varit hos världens bästa sandra! vi gjorde massa gooda kakor och mojs! ;D Yees på att vi är grymma! allt blev misslyckat, men ändå så himla lyckat ^^ !

inget schema har vi fått heller, så imorn blr det till att komma till skolan 8 & se vad som händer ;)

nu återstår bara en dusch, och att sova för mig! pigg och gla imorn! ;D

;D



nu när jag så lagom börjat uppbyggnadsträningen tycker jag att vi tar och taggar Norge! Det lär bli så feeting stöört kul! Danmark förra året var gaalet! nu blire bättre !

24 Augusti!

OS i peking tog idag slut! jag måste erkänna att det ändå är lite,liiite tråkigt! sportnörd som jag ändå äär! ;D jag har kollat en hel massa på de olympiska spelen den senaste tiden! och vart halvt bortkopplad från omvärlden!
så idag såg jag lite på det sista av vad som hände! jag hade även planerat att göra en massa saker, enbart för att inte göra söndag till en så tråkig och deprimerande dag som alla tycker att den är! men jag misslyckades, groovt! jag hann inte mycket! men träna hann jag med i alla fall! det vart nice! sprang en bit. inte på långa vägar lika långt som i torsdags. sen vart det lite annat kul! intel ika roligt att jag var själv egentligen! men det blev kalaset! taggade mej som satan! ;)

nu ikväll har jag precis kollat lite OS-studio med far min! den sista os-studion :O :( haha! men så äre! nu äre bara 4 års väntan till nästa! haha!

imorgon drar skolan igång igen! det lär väl bli ett helvetes år! och roligare blir det ju inte va att specialidrotten är ren kalabalik! goosh! får se hur detta nu reds ut! haha, kan bli kul!

maybe blir det DJURPARKEN, på lördag! ;D heeelayeeah!


love/ s


back to the reality, soon ..

folk har börjar skolan nu, eller en del iaf. dom flesta börjar imorgon. Jag börjar på måndag! okej att det är skönt med längre sommarlov, det tycker jag också! men det är inte lika kul nu när alla börjar skolan och jag sitter här. ingen att umgås med på dagarna jue! blir la till att ta en del "extrapass" på dagarna! rätt skönt att bara sticka ut och dra en löprunda!
Jag hoppas verkligen alla som valt gymnasie, och nu börjat på nytt, verkligen valt rätt! jag hoppas det verkligen! jag tror inte jag gjorde rätt val, jag har så stor lust att bara byta! men jag menar, att gå om 2 år, och ta studenten när jag är 20! najje, det är inte väärt! verkligen inte!
Hoppet står nu till att de nya lärarna på skolan har något vett i huvudet! så att jag kan få något gjort under detta året! jag ska ge det ett försök i alla fall! det ska jag verkligen! samtidigt vet jag att vissa av dom mest oälskade lärarna inte slutade! :O hur i helvete ska jag klara dessa handelsämnen! eller vad det nu är för shit jag ska läsa?!
äsch, jag får la träna som ett svin i vinter!, PÅ EGEN HAND!  specialidrotten ska ändå inte få bli förstörd ett år till! det gåår bara inte!
sen är det student och mojs i sommar! vettefan om jag längtar!

jag antar att jag är den enda som har tänkt plugga vidare dirr efter gymnasiet. ingen ide att dra ut på det! problemet är bara att jag inte har någon aning om vad jag vill bli! men det ska jag lösa nu inom en snar framtid! ;D

orienteringsträningen drog igång idag igen! det var änna kul! ^^ jag,linnea,andrea,simon & pontus var det tappra gänget som gav oss ut på en löprunda. hur långt det skulle bli var ett stort frågetecken. men vi hade med oss någon gpsmojs som mötte! 10.2 km blev det! rätt skapligt för att vara oss! ;D

love / s.l

...

jag vet inte längre, ingenting känns det som!
det är bara så mycket funderingar hela tiden! det är faktiskt lite jobbigt kan jag berätta!
friidrotten det är jag så sjukt trött på oftast! sen när man ringer ett samtal till carina, världens bästa tränare -för er som inte vet, så får man bara världens pepp! jag vet inte vad hon gör! men hon får allt att verka så enkelt och roligt! honfår mig bara att vilja kämpa, hon får mig att förstå att jag verkligen älskar friidrott och allt detdär! jag är så himlans glad att jag fått ha en sådan underbar person som min tränare! det är inte många som fått det. hon är verkligen grym, allt hon gör! ja, helt obeskrivligt hur hon får mig att verkligen förstå att det kan funka. att det snart komer, resultaten & allt!
hon är en av de få som verklige tor på mig! och med det menar jag inte att jag ska bli bäst, för det är inte mitt mål! men hon tror på mig på det sättet som hon behöver! och det känns tryggt!
utan henne hade jag lagt av för längesedan! ...



       
hoppas på en mysig kväll med underbara friidrottstjejer imornkväll! :D <3

18 augusti

min data är defnitivt paj nu! och mina förhoppningar om att alla mina stuffs ska finnas kvar buhu på det! det är skit! men kan ju hoppas på att jag får en ny! haha.
idag har jag för övrigt klarat en grov natt! ^^ ;) haha.
jag har även börjar min uppbyggnadsträning, inte lika grov! började lite lungt ändå!

imorgon hoppas vi på lite fint väder, då satsar vi på en friidrottskväll! skulle vara perfekt att avsluta lovet pådet viset! :D jag älskarer ända in i min själ! det är inte ofta vi ses allihop, mn när vi väl gör det har ju sjukligt kul! :) <3


men vad ska jag nu sysselsätta mig med fram till klockan 03.40 elr ngt då klyftan hoppar! :)

om familjen klyft finns det även en liten rolig historia som utspelade sig här i borås, eller rättare sagt sjömarken, i somras! haha.

jag känner att jag bara svamlar om allt och ingenting.. helt osammanhängade blogg lix! men så blire ibland! om en vecka börjar skolan! suug fittta! kallar jagt!

puuhh

detta är dagen då jag ska vara vaken för att se OS inatt.
så jag sitter här är aningen trött, men nu ärdet bara lite mindre än 3 timmar kvar! det läär gå galant! ;D
hoppas bara det är ngt kul, typ wissman!
nae, om jag skulle gå upp och ta en energidryck ^^ ;)


puss&gonatt (;

17 augusti!

snart är det en vecka tills skolan börjar!
alltså seriöst, jag kan inte hitta ord till hur jag känner för att börja 3:an! rädd?! men vet inte om det är det rätta heller! jag bara känner hur mycket fel jag gjort i mitt val av gymnasium. allt känns bara fel, även fast jag verkligen trivs med klassen och folket på skolan! det brukar ju annars kunna vara det som gör att man inte trivs. men grejjen äär att jag trivs. ändå känner jag verkligen att det är någonting som är fel!
jag kanske borde göra en alex & gå om! men palla gå om 2 år :o, det är ju st det. 2 HELA JÄVLA ÅR! ett år, det hade jag pallat. det är inte så farligt ändå. men 2 år. då har jag ändå gått mer än hälften av min gymnasietid i onödan! för att sedan bara börja om på nytt.. najje!
under året väntar massa shit som projektarbete(som skulle kunna vara skoj, men jag vet inte längre), UF(som jag verkligen inte har någon lust med alls), APU med ett stort arbete som följd(som jag heller inte pallar, okej att apu kan va kul om carina fixar mig på navet skulle vart asballt. men detdär helvetes arbetet. PALLA)
sen känns det helt osäkert att börja 3an. jag menar, hur ska jag veta hur saker och ting hänt under sommaren, alla de "planer" vi ändå haft för sakerna. om de kanske inte längre finns. eftersom jag knappt pratat med dessa "vänner" under smmaren. anledningen till detta är att de helt enkelt inte pratade med mig när skolavslutningen hölls! frågan är om de fortfarande är sura på mig elr något liknande?!
ååh, sen är det dedär med specialidrotten åsso. det kan ju gå och döö! alltså, jag pallar inte ett år till som det var förra året! men mitt betygssnack med anna innan sommaren. som blev till ett snack om livet & allt mjligt fick mig att inse att allt är möjligt. jag ska fan fixa så att även jag rivs medmin specialidrott, detär ju ändå därför jag går på skolan! och antagliigen är inte allt så pissed som det låter. jag har kanske bara kommit in fel i alltihop!

För övrigt så har min data pajjat, tror jag! och skulle det vara så, så lär jag blii sååå pissed. vi hade precis tänkt fixa med extern och shit, och trofaan den pajjar precis innan då! alla bilder, all musik, allt annat :O JAG DÖÖR!




goosh!

NEEEEEEEJ! för han rev ut sig!
aeeh, det vart skit tycker jag!
nääh, bajsbajsbajs!
Tycker faktiskt lite synd om honom!

nae, nu får jag väl ta mig tillbaka till teven! 100m final damer nu! ;D

:O

sitter här och kollar friidrott, höjdhoppskvalet är det som pågår!
linus thörnblad är illa ute, som dom kallar det i teven! :O
Och jag menar.. Holm vs Thörnblad! jag håller ju helt klart på thörnblad! jag ve inte varför, men najje.. holm, okej att han är grymt bra! men jag diggar thörnblad mer! och det har jag alltid gjort!
så hoppas att han klarar i ststa nu dåva! ;D


världsrekord m.m


Usain Bolt!
finns bara en sak att säga! HAN ÄR KUUNG!
helt sjuktligt bra, sättet han gör det på! helt galet!
helt kär i honom jue!


bilden kan även beskriva min dag lite. blev en hel del OS-tittande. men även en hel del tid i solen! en del fint väder idag asso!
förkylningen kommer så smått, det gillar jag inte!
ett silver till sveriges tennisgrabbar, inte helt fel! ;D och en fjärdeplats för brottartjejen. rodaren kom sist i finalen. och Ara blev av med sin bronsmedalj. Rätt eller fel?? alshammars badräckt sprack! nystrand sist i finalen på 50frisim, anna lindberg till final i simhopp, Musse till final på 3000mh, ja.. mer komme jag inte ihåg helt enkelt ^^

välkommen uppbyggnadsträning på måndag! fr se hur det blir med skol-sm & norge och allt!.. men det ska bli niice!
frågan är nu om jag ska vara vaken hela natten tills Os drar igång inatt, eller om det är någon ide att kanske sova en stund?! ja, det är mitt dagliga problem nu för tiden! och jag är aningen osocial, men jag gör ändå mitt bästa för att försöka vara litegranna social i alla fall! ;) haha.

:)

summer -08!


tiden går, alltid lika fort..

tiden den rullar, hela tiden. alltid lika fort eller långsamt om man vill kalla det så! men ändå så känns det ibland som att tiden går fortare respektive långsammare! jag tycker ändå det är lite komnstigt. "tiden går fort när man har roligt" - det är ett ordspråk/uttryck som stämmer väldigt bra! har man någonting att göra, någonting som är kul, så bara springer tiden iväg. man hinner inte med! och anledningen till att det känns så måste väl vara att man har annat att tänka på, än just tiden..



idag har jag gjort lite lagom mycket! träffade malin en stund!, det var trevligt! väldigt längesen sist. sen har jag kollat lite på OS. och tiden har gått ganska fort ändå. jag vet inte vad det är, kanske börjar jag bli senil elr ngt liknande. men dagarna går, och jag kommer inte direkt ihåg vad jag hittar på dag in och dag ut.. scary!

nu vet jag i alla fall att sommarlovet har gått fort! 11 veckor av lov är snart slut! detä r faktiskt lite hemskt. jag ska börja 3an, och har ingen aning om något alls! framtiden?! nej, jag måste nog plugga vidare dirr! tiden kommer gå fort!

gonatt!

tröttigt..

jag har för tillfället mitt rum nere i källaren framför teven! och anledningen är att jag ska kunna se OS. det är ju ändå rätt smart av mig att bosätta mig framför teven! perfeekt när friidrotten drar igång inatt!

var och klippde mig imorse! och jag tog det väldigt stora steget och vågade klippa det kort! så nu når det knappt till axlarna. jag menar, det når inte alls till axlanra! :O jag och carro, froade våra nya frisyrer med att i regnet gå och fika! sedan dra hem checka lite os, och käka! sen drog vi till carro, och till träningen!
ja, jag har viloveckor, men lite får man ändå träna! lite lätt jogg! ;D det var sjukligt jobbigt att jogga idag! :O men snart är jag påväg in i helvetesträningen, dit längtar jag! :D

dags att sova! OS inatt det blir! ;D  se ska jag träffa malin en stund på dagen! :) kvällen är helt tom tor jag!  ;)


hööy !

;D

jag och carro tog oss imorse mot gällstad & lager 157. hittade inte mkt. typ trosor, tshirt och en scarf bara! inte likt mig, för att vara på lager ändå!
nä, gud jag är besviken på dom! det fanns ju ingenting! jag som ändå hade sett fram emot att få shoppa lite billiga helfaajna kläder! nähäää, det gick iinte!
vi köpte oss muffins och tröståt att vi inte gjorde några fynd ^^ . skulle ta bussen hem. men först fick vi åka till u-hamn. för att fördriva tiden där, gick vi rumt inne i icaaffären i en halvtimma! (y) köpte en choklad, för att tröstäta på vägen hem! på bussen hem, kom vi på att vi ville klippa oss! så vi ringde frissisören. imorn klipper vi oss! SNABBA RYCK! sen kom vi på att vi ville färga hået också. så inte och köpa färg när vi kom hem! & aniktsmask och grajs blev det!

hann även kolla bussar till jkpg! så nu drar vi dit nån dag också! ;)



ja, så nu är jag blondare! yeaah! imorngon blir någ håret kort! RIKTIGT KORT! om jag vågar när jag väl sitter där! haha.
haft en kalasmysig kväll!



& just det, inte för att glömma så ligger jag nu snart räättt mycket före! jag börjar med uppbyggnaden på mååndag! detni! jävlar vad jag ska träna i vinter! ;D skol-sm och norge får gå som det går! ;) JUST FÖR FUN ! ;D
härligt taggad för den sjukt underbart jobbiga träningen nu! ;D

wohoo!

OS drog igång på riktigt idag, med invigningen! det var niice!
jag ska blir det värsta os freaket nuva! sitter som klistrad framför teven!
så jag lär väl vara aningen osocial med omvärlden för ett tag! ;)
HAHA!

annars, sista dagen på ellos idag! i alla fall för denna gången! väntar bara på pengarna nu! (Y)
torsdagskvällen igår! det vart kalas! sjukt mkt folk.halva borås måste ju vart där! träffade en del man kände! linnea, inte sett sedan o-camp! julia, inte sett på ett år elr ngt! så det vart nice! hem ganska tidigt ändå, jobbade ju som sagt idag!

Ett LYCKA TILL , till folket uppe i norrtälje & täby i helgen!


time to sova, & upp inatt. kolla handboll med brossan! ^^


puss&godnatt!

goosh!

min mor har sedan hon varit barn haft en dröm. en dröm som nu hade sin minimala chans att kunna bli verklighet! om hon bara hade ansträngt sig lite. hon har sedan hon var litet barn velat jobba på tåg. & jo, det fanns sådana jobb att söka. GÖRDETGÖRDET! jovisst, men så var det för mycket data. mamma gav upp, skällde på oss för att vi inte hjälpte henne! MEN, har hon frågat om hjälp? NEJ! så, ja nu sitter jag här. en mor som håller på att få ett bryt & är skitförbannad på mig & resten av familjen för att vi inte hjälper henne!


& nu ska jag sova! får väl se om morgondagen har något roligt att erbjuda, förutom mina 9 timmar inne i lagerlokalen på ellos ^^

hard working...

ännu en dags slit på jobbet är nu över!
så nu är det bara 3 dagar kvar denna sommaren! fast jag har faktiskt haft en mycket bättre sommar på ellos än vad jag förväntade mig! något positivt i alla fall! (Y)

igår fick vi ett ryck på träningen, sandra & fia skulle på bio. det ville jag och carro också. så vi lånade kansliets dator & bokade biljtetter till mamma mia, dom 2 sista fick vi! jämte varann!
det var en toppenfilm, blev hem litesent. men jag klarade att pallra mig upp vid 6 ändå!
för övrigt har jag lagt ner all den tråkiga träningen & kör nu dom mer härligt jobbiga intervallerna. mest för att hålla igång fram till viloperioden! det är niice! =)


det går inte att förtränga, hur mycket jag än vill & önskar! "/

chiill

en helt jätte chillidill dag! jag herkligen inte gjort ett piss egentligen.
eller.. imorse packade jag, efter att ha varit hemma i en vecka, ut mina grejjer ur husvagnen! vilket fick mig att behöva städa rummet, så det gjorde jag också. lite iaf.
sen blev det dusch & en sväng ner til knalleland för att köpa tröjan jag la undan igår.
kom hem, och somnade en liten stund (; sen var det mer städning som gällde! folk som vart hos mig vet hur det brukar se ut, och det behövs alltid städas! puuh!
gjorde papsen en tjänst och cyklade ner till city också! (Y)
nu ska jag nog kolla lite tv kanske, för rummet är nästan färdigstädat nu klockan 21.58 ^^
Sen blir det till att  söööva! imorgon är första dagen på sista veckan på ellos! iaf för denna gången!

& just det, på tal om ellos! kul att han verkligen har nått fel på riktigt den gubben! haha. kul att jag jobbade hos han bara en vecka, men stackars maral som jobbat där 3 veckor :O  , men som tog steget idag och gick till bossen! hejja, hon var inte den förstå på långa vägar!


men gonatt! (;

update..

vaknade sent idag, fyy vad härligt! (:
tog cykeln ner till H&M fyndet, eller H&M Rowells som det heter. det är mucho bättre än vanliga H&M. fast egentligen samma sak, bara att allt är billgare ^^ hittade en tröja iaf! cyklade hem & sov lite till. städade lite också vilket  behövds. dessutom har jag fortfarande inte packat ut ur husvagnen. puuh!
tog senare även cykeln ner till knalleland! skulle köpa en tröja, men la iaf undan den! (; köpa imorn, javisst!
påväg hem! jag vet inte om det var positivt eller negativt. jag fösöker glömma! men alltid bli jag påmind! på ett eller annat sätt. dessa minnen tar tid att suddas ut, och inte blir det något bättre av att hela tiden bli påmind! jag vill nog egentligen inte glömma, men jag måste! kan inte tyngas ner av en dröm, en längtan som aldrig någonsin kommer bli verklighet! "/ det var underbart den korta evigheten det varade! <3


jag saknar johanna, & satsar på en växjötripp innan skolan börjar! alla borde ha en vän som henne! den glädjen man får av henne, ååh! obeskrivligt! <3


förvirring..

känslor, olika typer av känslor har vi alla inom oss hela tiden. glad,lessen,förvirrad,arg,rädd, ja det finns hur mycket som helst. men dessa går ändå att beskriva, jag kan säga att jag är glad, lessen m.m. men sen finns det andra känslor som man på något underligt sätt aldrig kan förklara! det är en känsla som är enskild för varje person.
Känslan.. Den känslan! den som jag har i magen nu, det är en sådan känsla. en sådan som aldrig går att beskriva. men det kan  vara en underbart härlig, eller lika gärna en hemsk känsla. Samtidigt är det så svårt att få bort känslan, den sitter i! och jag har för tillfället ingen aing om hur jag på något sätt ska få veck den?!  
för tillfället är det underbart, men samtidigt lite sorgligt tror jag. väldigt blandat, jag är så lycklig, men ändå inte alls! som sagt, det går inte att beskriva. ingen någonsin kommer förstå. förutom jag!


back to reality lite dåva ^^
veckan på ellos har faktiskt varit bra. och det är den som skapat min underliga magkänsla! jag har gått runt där. lyssnat på mixMegapol, P3 & Ipoden samtidigt. lite förvirrande , JA! jag förstår inte! men det är sanningen och jag gillar den, amtidigt som jag hatar den. eftersom detta var sista dagen då..
lyssnat på radioprogram på rasterna också! en hemsk tant ringde in och skällde på en kille som hade ringt in dagen innan och berättat om hans svårigheter med att komma ut som bög. att han aldrig vågat pga kompisar och massa sånt.. hon var verkligen galet arg på honom, han fick sig som en utskälning av henne, dentog hela våran rast, och lite till!  jäva kärring asso! snackade om hur det är för homosexuella att ha sex och massa hit! BRYR VI OSS? NEEEEJJJJ!
har även genom alla dessa radioprogram fått höra att allt fler drabbas av svamp, för att de rakar sig och har sex med för många olika! SÅ FOLK! sluta raka er och sluta ha sex! så lyder det nya rådet^^

annars har jag haft det bra på jobbet faktiskt, tro det eller ej. jag som inte trodde att ellos kunde vara "kul". jag trivdes denna veckan!
DET gjorde allt! :) <3
det var ästan som lite skolavslutningskänsla också, stod trevligsommar på tavlan & det var målat blommor och grejjer! :)


färdigtjötat för mig! hööj!