vus ( ;

världsungdomsspelen idag och igår!  det har gått helt sjuukt dåligt! helt värdelöst! men men, ibland måste det väl göra det också!
jag har ändå haft sjukt kul än så länge! vart en del med johanna,med carro & sofia! och en del mera folk! (; träffat en massa bra människor!

ska dit imorn igen! halv 7 : O, det är alldeles för tidigt! men så är det! ;)

jobbjobb!

sjukt trött , så därför inte så bra uppdatering i veckan! ;)
jobbat denna veckan! & det är inte kul! men det blir roligare när lönen kommer! (Y)
en del träning också! även om inte förkylningen vill släppa helt.

igår var det lite myskväll med friidrottarna! :) för att itne tappa kontakten å så nu när alla inte tränar lika flitigt :P det var helmys, mat, film & massa prat! :D friidrottsgänget är verkligen toppen! :D  jag fick vara tråkig och åka hem tidigt! jobba idag igen! gaah. ellos är verkligen ingen höjdare! (; haha.



a bit of återblick! ^^ o-camp 08!

var ju då på O-camp måndag till torsdag denna veckan! helt otroligt skoj!
det innehöll konstiga människor, fotbollsturnering, dejtinglinje, trubadurkväll,sötåsen spruse challenge, träning, EM, Disco, singstar, studiecirkel, o-camp tv, brandlarm, bondeföreläsning m.m


missade första dagen pga brossan konfirmation! var sjuk då, hade 40graders feber & somnade på hans konfa! lagom bra uppladdning!
men på måndag förmiddag tog jag och andrea tåget mot herrljunga och sedan mot skövde! :) woho, framme i skövde skulle vi bli hämtade av någon vi inte hade en aning om vem det var :S :P haha. det löste sig fint det med!
väl framme nånstans i skogen där folket befann sig för träning hittade vi våra vänner pontus och simon. dom skulle köra ett sista träningspass för dagen, och vi kolladepå. mest för att jag var sjuk.
vi åkte till sötåsen sen! där vi boddepå naturbruksgymnasium! ;) HAHA.
vi kom dit, flyttade in i vårt rum! dom hade käkat massa blängsylta elr något! shit asso! käk, och sen lite extra chekning på o-camp  tv inne hos benni och john.
på kvällen mötte vi även resten av våra "rums"kompisar! u-hamnare! helsjyst folk! :D satt även en del inne hon grabbsen & ringde dejtinglinje - det klassiska lix!
tisdagsträningen hängde jag med på, utan att träna. sjuk fortfarande! sen var det fotbollsturnering. jag skulle spelat, men najje! jag var the fotograf. emil var coachen. dom andra spelade! haha. sen var det sötåsen suprise challange (SSC)  dom hade börjat med att vli indeladei lag på söndagen när vi inte va där! men jag va med i estland!
iaf så skulle vi nu ha "lite varmare träningskläder" på oss! men usch! det var en typ av ol som gällde på kvällen! och hej vilket seriöst lag jag hamnat i! :O vi spran hela vägen. förutom när vi gjorde stationerna som fanns på vägen! och dessutom så var man ihopbunden medarmar och ben i varandra under vägen, på olika sätt! det var inte det lättaste! men men! i mål kom vi. helt genomsvettig.
sen var det trubadurgrej ! vi satt och sjöng och käkade korv och marsmallows (stavning?) myyjsigt! :)
O-camp tv som vanligtp å kvällen! :D
onsdagen var en heldag inne i mariestad nånstans ;) först träning. shit, första riktiga orienteringen för mig på år och dar! med efter ett tag så gick det ändå bra! :D sen var det studiecirkel och sen SSC! även denna gången var det karta kompass och sprotident som gällde! vi hade 127 minuter på oss! en massa kontroller och en massa stationer som skulle besökas! Yes, på att vi sprang hela jävla tiden! ännu bättre av att jag va sjuk! men jag klarade det! och vi klarade oss galant! (; lång väntan på buss, hemfärd käk & dusch. o-camp TV, & sen kolla EM! :D sverige sög! sedan var det disco! haha, tillbaka på mellanstadiet lix! men ändå kul! ;D haha. dansa hela natten lång ^^ ;) men sedan gick brandlarmet igång och allt tog slut! (; vi gick till killlarnas rum, dejtinglinje, massa äkliga gubbar och massa skratt! :D
torsdaen var fylld av städning och finalen på SSC! det var nån typ av stafett sprint oriienteringsskytte. kort orienteringsbana, där man i mitten kastade isskrapor (som skytte) och fick straffrundor och shit! JAG HATAR ATT "TÄVLA" I OL! men men. jag sprang och hittade överllt! haha. skitenkelt. sen var det inte mycket mer den dagen!
käk,O-camp tv, avslutning. och lite snack med the clubmates, andrea,pontus, simon, andy, john och benni! :) sen drog vi hem!

JAG HAR  HAFT SÅ SJUKT KUL ÄNDÅ!
längtar tillbaka till tiden då orienteringen verkligen var det! nu skaj ag verkligen orientera mera!


kul att det blev et sjuukligt långt inläg dethär! ;/ haha. men thats life! :D

midsommarafton!

midsommarafton idag då!
en dag som skulle bli så sjukt rolig!, men jag är sjuk så det blev inte lika kul. har suttit hemma ungeför hela dagen! att det aldrig ska släppa! imorn åker jag och tränar & ser vad som händer!, jag har ändå tränat OL i veckan! (:
inte speciellt kul att "fira" midsommar helt själv!, men ändå bäst för mig själv! nu ska jag sova & imorn vaknar jag frisk!


till helgen är det VUS! :D det kan bli skoj! (;

home!


hemma från O-camp nu då! <3
te tråkigt ändå. allt gick så fort!
hade massa kul!
kommer en liten återblick av lägret senare! :)

idag är det midsommarafton, en sån där dag när man umgås med sina vänner & har kul!, men jag är sjuk- så jag får sitta hemma! MÅSTE verkligen bli frisk nu! nort med hostan och allt! imorn blir det träning, det MÅSTEbli träning imorn!
 







helghelghelg!

styrsö i fredags! -  väckte massa minnen! åh, vad jag saknar kyrkan och allt vad det innebär! det är underbart där!
ymerspelen i lördags - jag var publik och lite så. sjuksjuksjuk! och det är inget kul alls.!  fotboll på kvällen!
Brorsan konfirmerades idag - än en gång, tillbaka till kyrkan! & jag saknar det verkligen! konfirmationen var väldigt nice! sång & dans på höög nivå! ^^  <3 lite kiligt att jag har 40graders feber bara!
O - CAMP IMORGON! - det lääär bli helniice! hemma på torsdag! men jag är sjuk och lär inte kunna träna! ;/

kanske blir växjö på midsommar också! :D


men blö fredag!


och jag är sjuk! men snart ska jag till styrsö! blöö! 
jag orkar inte! men har man lovat brossan så har man! (; 


höj torsdag!


grabbarna grus!


Jag är sjuk & det suger!

på lördag & söndag är det tävling och då ska jag vara frisk!

:D



Feel like flying!


dagens händelser!
- vaknade alldeles för sent!
- hade sjukt massa ont i halsen när jag vaknade! :(
- Stan med Sandra
-  Lindas present är på G!
- kollade lite fotboll!
det är precis som det ska vara, helt chill och jag tar dagarna som dom kommer!

EM! :D

hur underbart är det på en skala för tillfället?! heelt underbart!
det är sommarlov vilket är massa sknt. det är em som är massa kul att kolla på! jag gör lite vad jag har lust med! :D
men inte lika roligt att det var lite halvtråkigt väder idag!
och dagen började väl lite tråkigt med att rebecca berättade att hon lagt av! :O :(  riktigt tråkigt faktiskt, en sån helskön, verkligen toppentjej! blev lite lessen där faktiskt! henne kommer jag sakna en massa på tävlingar i sommar! konkurrent, tävlingmoståndare,tävlingskarmat!, kalla det vad ni vill! för mig var det en helskön tävlingkompis! :D
drog en sväng till stan med anna! :D sen till träningen!
sen var det hem för att kolla fotboll!
GREKLAND - SVERGE! - ändå sjukt taggat! :D det var grymt, dom vann! jag är inte så haj på fotboll! , men huvudsaken dom VANN!:D
och jag har blitt ett fotbollsfreak nu när det är em! har ju då sett alla matcher när jag vart hemma! missat någontidig match bara! helt galet!

nu är det dags att sova! imorron blir de stan med sandra & sen kanske lite fotboll!;D

ändå chill!



det är ju inte så att man längtartill teneriffa! :D det var verkligen underbart! :D <3


Solen skirner fortfarande, lite kallare nu kanske! rätt skönt ändå. nu är det sommarlov på riktigt det känns verkligen! gick upp tidigt imorse, cyklade med brorsan till fotbollsskolan! sen hem, frukost och lite sådär! har verkligen varit en dag då jag inte gjort ett piss nästan! :) det är så sjuukt underbart! :D
var och tränade på kvällen! FYFAAAN!, körde styrka , och efter det skulle jag springa kryss intervaller! det var det hemskaste jag gjort i heela mitt liv! benen var som bortdomnade, och det gck bara inte att springa! :O helt sjukt. men underbart! :D
& nu har jag en vecka på mig att träna upp längdhoppet. inte hoppat på ungeför 8 månader (Y) HAHA. kan ju bli roligt!

För övrigt var det säsongspreiär i lördags! det gick ändå över förväntan! allt utom starten kändes piss! starten, som jag brukar vara kass i, gick galant. jag var till och med före en person i starten! :O HAHA . sen var resten bara segt! men ändå bara 5 hundradelar från pers, fats med lite mkt vind! ändå nöjd lixom! :D haha.
Ymerspelen nästa!:D

sommarlov och allt!

det har nu hunnit bli sommarlov, vilket är helt underbart! slutade skolan i onsdags. en kort avslutning i kyrkan. hem till linda & sen till stationen med henne! så ser man inte henne mer innan vi börjar. hon åkte hem till varberg! jag och anna gick sedan vidare, och fikade med jennifer & jolin!:D myyjsigt!
på kvällen åkte jag till sandra, var med henne på hennes avslutning, som hennes kusin ;D HAHA.
var hos sandra hela kvällen sen! :D

torsdag var det massa studenter, anna föjldem ed mig när jag ville kolla! skulle först kolla när alexander sprang ut! :D woho. underbart för honom!
sen skyndade vi oss bort till apsero, för att kollla troerna! ååh, det ser så underbart ut, men ändå hemskt! gaah. det är jag om ett år! ;/
träffade carro i stan sen. vi kollade när dom åkte runt i stan allihopa! :D
sen gick vi för att leta studentpresent till linda, en liten fika hann vi medo ckså! haha. på vår promenad genom stan kom det fran två tjejer och frågade carro om hon kundevara modell! jovisst, så snabbti bäg till textilhögskolan. hon fick massa udda kläder, höga skor och grejs! jag gick och ställde mig i publiken! ;D haha.
dom hade panik, carro blev inkallad 30 minuter innan visning. och sen upp där och gå!;D haha. det gjorde du bra!
när det var klart fick vi snabbt skynda oss för att köpa present till linda. & sen åkte vi hem till henne!
studentkalajs!
emma och hanna kom sen också!
det är sjukt hur kul vi verkligen har tillsammans! man glömmer det fort nu när det inte är så många som tränar! med er är jag verkligen glad!
blev massa prat & mat där!, sen snabbt ner till träningen! & sen hem! trött som ett as!

sen har det mest vart chill hela helgen! :D JAG VILL TILL KUSTEN! ta mig dit tack! haha.

Carro har åkt till spanien! hoppas det är toppen!

sommarlovet är igång allt så oplanerat och härligt, men ändå planerat! :)

;D

SOLSOLSOL!
massa underbar sol nu i vecka, jag har inte tatt mig någon tid till att skriva masaa! :)
men det komeer väl! ;)

Hello sunshine!

det är juni redan! :O, det är galet hur snabbt tiden går. hur mycket jag inte hinner med!
måndagen var i alla fal najs, härlgit men rolig dag i skolan. slutade vi halv 11. glass & stan med anna sen träning! en sjukt varm träning var det! huuuh.

Idag var det hyssnaleden! det var jättetoppen, men ändå sjukt jobbigt att vandra alla dessa timmarna. badstopp blev det på vägen. jag hade ända galet kul! :D
varmt, jobbigt, men så är det ävl med vandring och paddling!, nöjd när man gjort det i alla fall. sen så har man ju fått sig en härligt bränna också! hahaha.

SKOLAVSLUTNING IMORN! gaah, tiden går för fort! jag hinner inte med!

31 Maj! - solen skiner!

det är helt nderbart äckligt varmt nu! typ föör varmt! men inget klagande här inte!
idag har varit en sådär helchill dag! en dag för bara mig själv. sådana helger behöver jag ibland.
nu har det varit fullt upp ett tag. och detta är helgen att ladda om.
har bara inte gjort något alls idag. legat en stund i solen. sjuktligt varmt. sen har jag bara vart lixom, tiden har gått så underbart skönt!

lär bli en likadan dag imorgon, fast kanske med ett träningspass och hårfärgning inlagt också! får se vad jag pallar.
återigen hare jag tappat motivationen till att träna. har verkligen ingen lust att dra mig dit.

jag tror att jag nästan lyckats med att bränna mig idag också ;D

puss på denna dagen! underbart lixom! :)