last day of summer!

idag är det måndag, vilket spelar mindre roll i mitt liv eftersom jag inte gör något vettigt! men det är också sista dagen av somar, imorn blir det september.. och höst!
jag vaknade lite sent idag, men skitsamma! sen har jag typ inte gjort ett piss.
jag har suttit och fixat ihop ett litet cv/personligt brev. så jag kanske kan ta tag i detdär med att söka jobb. fast, jag vill ej ha ett riktigt jobb eftersom jag bestämt mig för att plugga nästa år!
aja, nog om det. på eftermiddagen åkte jag bort och tränade!, ska jag vara ärlig, så är det sjukt otaggat nu. blev i alla fall som vanligt lite 60meters lopp. och lite gymstyrka.
imorn ska jag nog åka och få mig en liten ny dator, så kan brorsan få denna jag ahr nu till alla hans skolarbeten! Sounds good!! sen ska jag faktiskt också fixa iordning på brorsans rum lite också! han pallari nte städa, och vad gör man inte liksom?!
ser fram emot friidrotts fest/chill med dom allra bästa! :D
nu ska jag koja!

PUSS & GODNATT!

kind of update!

godmorgon.. eller så kanske man inte kan kalla det längre! var mer än 3 timmar sedan jag steg upp. men jag har ännu inte orkar fixa iordning mig för dagen.  är väl dags att fixa det snart! (;

now, litte update.
i torsdags åkte jag till malin som flyttat till trollhättan där hon ska plugga nu i några år! det var skönt att komma iväg ett tag, och trevligt att träffas! :) var bara där torsdag -fredag.  vi hittade på massa trevliga saker, vandrade runt i den lilla staden och snackade massa!
blev en seg hemresa där jag fick vänta länge i göteborg. väl hemma iborås igen blev det snabba ryck för att hinna hem och packa iordning och sedan iväg till träningen. väl där visade det sig att många blivit sjuka! :( tråkigt, men vi som var där körde lite stege och grejs. 
kom masta kastare och hade tävling, & det ösregnade! Fun!
efter träningen träffade jag alexander och snackade lite! trevligt var det! sen hämtade mamma mig och jag åkte hem!

igår åkte jag, carro,ingrid och makrus mot göteborg på morgonen! det väntade en heldag i göteborg!! vi började med att åka till stadium XXL! vilket skulle vara en stadium butik som hade allt, av alla olika märken typ. tänk er en stadium butik, fast mycket större och med mycket mer!  sjukt niice, men vi hade förväntat oss ännu mer av det vi var ute efter! men ändå sjukt stort var det! sen åkte vi vidare in mot göteborg, kollade in lite på ullevi för att se lite på ungdomsfinnkampen som pågick! :) tog konsgia bilder utanför hos nordea elr ngt! (; haha. vi gick vidare in mot centrum för att hitta någonstans att käka! (: blev thai, gottigt! :)  sedan vidare mot typ ica för att köpa grejjer til finnkampen åså!! :D
FANTA LEMON FINNS I SVERGIE!!!!!!!!!!!!! att vi köpte den!!! , och massa annat.
gick till ullevi och kollade finnkampen sen ! iklädda olika sverigeprylar, såsom filt,hatt,tröja, och flagga! vilken kväll det blev! lite kallt, men sjuukt kul! :D och massa fina resultat. oliwer sprang fint i stafetten , träffade ulf haha, sjukt kul kille. och carro också!
och inte att glömma, mathilda sprang! :D och det gjorde hon riktigt bra!! :D
3 små blonda tjejer satt och avnjöt sin fanta lemon! MUUUUUMS!
sen åkte vi hem, trötta med glada! :)
nu återstår en ny dag med finnkamoen , men den följer jag hemifrån! :D lycka till alla. och lf som vi trodde skulle kasta igår!


tröött!!!

har varit en bra dag i göteborg! lite shopping, och massa finnkamp! :D
men nu är jag sjukt trött, och ögonen värker!
jobbigt att det ligger fullt med kläder som ska in i garberoben, på sängen. blir att plocka iordning det, och sen sooova!
blir mer om dagen imorgon, eller en annan dag! (:
GODNATT!

första steget i att söka jobb.

efter att ha ätit lite lunch sitter jag återigen här vid dator, ska försöka ta mig an att skriva ett nytt cv och lite så! förhoppningsvis kommer jag ihåg det jag lärde mig under gymnasiet angående att skriva cv och personliga brev. annars tror jag ändå att det kan gå ganska bra ändå. jag menar, hur svårt ska det kunna vara egentligen ?


en bild på mågra kära växjötjejer, och jag! :) Saknar dem massor!  kanske blir att träffas på "höstlovet". <3


keep smiling, like you worth it

jag lever nog i mitt egen tvivel för tillfället! tankarna går hit och dit... inte alls lätt att sova på kvällarna!
i alla fall , igår var jag hos optikern. gjorde både vanlig årlig synkontrol för att kolla om glasögonen fortfarande var rätt.  även linsundersökning! faktiskt så var det bra, ögonen hade in ändrats mycket. eller, dom hade blivit lite bättre, men det var väldigt lite dock! :p fick med mig några endagslinser hem att testa. blir eventuellt ett byta från månad till endags. 
gjorde lite scooones på kvällen! :D GOTT!  
vaknade väldigt idigt imorse och mådde illa!, så jag gick ut och satte mig utomhus ett tag. jag tog med mig filtar och kuddar och satte mig på altanen, det regnade, så det smattrade mysigt mot plasttaket! mådde bättre efter ett tag, så gick in och sov en stund till! :) 
jag fattar inte hur jag varje dag lyckas snoooza typ 1 timma innan jag nes reagerar på att klockan ringer! kan ju inte fortsätta så, om jag nångång framöver kommer behöva gå  upp i tid! ;) 

nu ska jag sätta i linserja jag fick med mig ogår! men fixa lite käka kanske! i eftermiddag blir det räning! :D  

ikväller

har varit och tränat! inte så pepp! men marie är med oss nu! :D KALASKUL! :D lite jobbigare träning nu igen, det är najs! snart jobbig träning igen!.
väl hemma så väntade lite godmat och lite allmänt chill! (:
pappsen kollar resa! :D får se om det blir något! skulle iaf va niice!
ska inte hoppas för mycket, men våren kan kanske bli fylld med resor. (y inte mej emot! ;D

nu ska jag nog krypa till kojs! ;) haha
GONAATT!

hard to accept

helgen har rullat förbi!, i lördags bar det iväg mot norrköping. seg resa ändå. väl framme, dags för seeriematch. lagom taggat, utan bästa laget. vi gick inte upp utan får fortsätta nere i 3e divisionen ett år till. haha, vi är så mycket bättre än det egentligen. nästan lika dryg resa hem, men ett stop i gränna var toppen! köptel ite polkagrisar! ;D sen for jag hem til mina kära bröder vi käkade pizza och jaa.. jag var väl sk "barnvakt". haha.
friidrotts vm tog slut igår. ja, på något sätt känns det änå litetomt. just med tanke på att jag ändå är hemma hela dagarna nufrör tiden kunde det gott ha fortsatt lite till!

ja precis som jag sa precis! jag är hemma dagarna i ändå, nästan! eller, jag är en så kallad arbetslös student! borde jag tycka synd om mej själv lite kanske, att jag inte tar/tog tag i mitt liv. sökte till högskolor i tid, sökte jobb m.m i tid. jag veti nte. ska jag vara ärlig, så känner jag mig inte redo att ta steget till vuxenvärlden än.. det steg jag ändå är tvungen att ta nu! helt inom detta dygn. jag behöver ha något att sysselsätta mig med. men det är svårt när jag ite har en susning om vad jag egentligen vill! i alla fall , nu får jag väl börja söka alla möjliga skitjobb som finns att söka. med tanke på att det är så svårt att som ung och ny i arbetslivet få jobb är väl alla småtaskiga jobb det enda som gäller!.. jag menar, att jobba i kassan i en affär,städa,eller snabbmatsrestaurang.. det kan nog de flesta klara av..och även kan man hyfsat lätt få ett sådant jobb, om man jämför med andra jobb, som inteä r så nerklassade.
i alla fall, tror ändå att jag hittat något jag skulle vilja plugga! det blir till nästa år i så fall!, om jag vill flytta.. nej, det vill jag inte.. men det kanske är ett måste!..

aja, nu ska jag i alla fall fortsätta städa mitt rum, plocka ur diskmaskinen(jo, något vettigt måste jag ju göra n'tr jag grår hemma) och sedan skajag åka och träna! :D


19.19 !!!!!!!!!!!




ja, fkolket har börjat skolan och liknande nu! men icke jag. rätt kiligt faktiskt! nu ska jag verkligen hitta något jag vill göra i höst! problemet är att jag verken är sugen på att jobba eller plugga egentligen. men jag tror det löser sig så småningom.
igår städade jag faktiskt hela huset, snällt och väldigt duktigt gjort av mig. lite vuxenpoäng också . fixade en äppelpaj till pappa också! jag ligger i nu när jag inte har så mycket för mig på dagarna. på kvällen var jag på möte, funktionärsmöte. det var segt, eftersom de hade lagt det på en dum tid. vi ville alla hem till att se Emma green & usain bolt!
Och på tal om den mannen, Usain Bolt, så är han ju helt otrolig! nått så sjukt grym! än en gång satte han världsrekord, nu på 200m, tiden blev otroliga 19.19.
det var envm dag med mycket fina prestationer. kalaskul! :)
jag satte mig ute och kollade på teven faktiskt! (; det gick kalasbra!

nu ska jag snart ta och fixa mig lite. ska ner till stan och möta carro! (: vi ska fixa lite ssmåsaker, och sen åka iväg och träna lite lätt! imorgon åker vi till norrköping och tävlar! :)


Kliippning!

En fin och solig dag idag, har hört att det fina & varma vädret ska komma tillbaka över en dag senare i veckan. det blir nog niice! (=
idag vaknade jag av att solen kikade ina genom fönstret! käkade lite frulle och satte mig för att kolla lite friidrott! hann inte se så mycket , skulle åka in till stan och klippa mig! no big deal. jag klippte det slitna, vilket jag trodde skulle vara mycket mer. med tanke på att det var ett år sedan jag klippte mig sist. iaf, klippte av några centimeter och gjorde itne mycket mer! har en sjukt tråkig frisyr nu, men ska försöka få håret att bli lite långt igen!
kanske slänger in en bild senare idag hur det looks! (;
nu ska jag chilla resten av dagen! blir nog att checka lite friidrott ikväll! ;D


tickets for freedom

ännu en dag har rullat förbi. dagen idag har innehållt ett snack med potus!, alltid kalasbra! sjukt härlig kille! ! sen fixade jag lite käk till oss syskon härhemma! och åkte in till staden. träffade bejal. och vi hade tänkt gå en snabbis till aarbetsförmedlingen och fixa, sen et längre stund på stan. det vosade sig att på arbetsförmedlingen tog det lite längre tid än väntat. närmare bestämt 1,5 timmar. sedan återstod inte så mycket tid innan jag var tvungen att dra och träna. i vilket fall var det en massa uppgifter man skulle fylla i. och därefter ett personligt snack med en person som arbetade där, fick papper om ett nytt "möte" jag ska  gå på. och lite andra bra saker att veta. tog sin lilla tid. hann bara kika lite snabbt istan sen!
jag ååkte och tränade vid 15.30! nu är jag sjukt trött på all denna träning. vill bara att säsongen ska vara klar. att det är dags för viloveckor!!!!!, och sedan en massa tung uppbyggnad igen!
i alla fall så gick träningen sjukt bra, träningspers på 60 metrarna med.. 13 hundradelar! oväntat, men kul!
ikväll har jag kollat lite friidrott!
har avslutat min kväll här framför min dator!
nu är det dags att sova. även om jag inte har något speciellt att vända rutinerna för, så känner jag att dte är dags!
men innan jag kan krypa ner i sängen måste jag plocka bort alla kläder som hamnat där! sjukt jobbigt när man får upp en stor hög rena kläder som måste in i garderoben! haha

Godnatt ♥


as we go on, friends forever

igår var en bra dag!  (tråkigt nog skriver jag ofta om gårdagen)
jag gjorde inte speciellt mycket! men en snack med carrot och vi bokade nästan biljetter till finnkampen. ska bara höra lite med den trejde delen av oss! ;D blev sjukt med tagg för det!
sen kollade jag lite på friidrott på teven! Göött!, samtidigt som det pågick Jsm i karlskrona & Usm i växjö för mina kära vänner!! :) gick kalasbra ! och de kommer hem med många fina resultat, och en hel del medaljer! :D
på kvällen var det ju Boolt vs Gay. blev Bolt mot klockan . (se förra inlägget) 
fick ett toppensnack med underbara linnea! , den tjejen är toppen på alla sätt! :) och det där behövdes verkligen! vi tror på det, och det är toppen :) nu ska hon bli av med sin skada, sen är vi fit for fight :) ♥

nu är det en ny dag! jag ska ta mig an vuxenlivet och snart åka ner till arbetsförmedlningen! ska även träffa bejal, sedan åka vidare mot träningen! ska bli skönt med lite tränig, känns som att det var längesen. (okej, det var i fredags) men det var i alla fall längesen jag träffade gänget! :D

nu ska jag fixa lite, sen hoppa iväg!

USAIIIN BOOOOOOLT! - 9.58

asså, det är helt sjukt! 9.58, 100m män! han gjorde det i VM-finalen! den killen slutar aldrig förvåna!

ja, och idrottsfamilj som vi är satt vi alla bänkade framför teven för att se detta! helt i extas när det var över! vilken urladdning, även att sitta i soffan och kolla!! jag säger det igen, 9.58!!! det är helt jäävla sjukt. och att han sänker sittegent välrdsrekor!, men ded 11 hundradelar!! SSICK!

Ser fram emot att se vad han kan göra på 200m senare i veckan!


roligaste/äckligaste idag!

kom och tänka på lite lustiga saker som hänt idag.
det var dags för lunch, och jag var ute efter något gott att dricka. då mamma säger att det finns flädersaft i kylen! MUUMS tänkte jag. mamma visade vilken flaska det var. jag hällde upp lite och skulle blanda.. såg hur det kom något vitt i mitt glas.. men tänka att "aja, det är väl nått från fläderblomman" (eftersom saften var hemmagjord) hällde i vatten och skulle smaka om det var lagom blandat.. nivet, som man gör!? ;)
FYFAAAAAAN! inte var detdär flädersaaft! spottar ut skiten och frågar mamma va sjuttan det var för något.. förvånat säger hon.. "men vardet inte flädersaft?" fysjuttan heller att det var..
efter att både mamma och pappat luktat pådet hela, och mamma funderat ett tag kommer hon på... ... ... "JUST DET, menen oj.. nej, det här är ju inte flädersaft.. det är ju... ... BULJONG!!"
inte konstigt att det smakade ganska vidrigt!, aja, nu har jag smakat pådet också!

någon timma efter detta så häller jag ut möbelputs på golvet.. tänker inte så mycket mer på det eftersom mamma snällt torkar upp det åt mig. men när jag sedan skall göra en rusch genom huset eftersom jag var lite stressad innan jag skulle till bussen, HALKAR jag på govlet.. vasjuttan.. viilket leder till att mamma svara "jo,just det.. glömde säga det.. men golvet blir väldigt halt av möbelputs" haha!
måste sett roligt ut, jag är stressad, halkar på golvet! härligt fall där! men jag får skylle mig själv efter att ha hällt ut möbelputsen! ;)

15 auguusti

hallooj!
idag har det inte hänt mycket, vilket jag tycker är skönt!
känner att jag behöverl ite egentid. kunna tänka över saker och ting! dessutom är jag väldigt trött och seg efter ett antal veckor jobb nu. jag har iaf kollar på lite friidrott, vilket alltid är skoj! medan de flesta av mina vänner är nere i kalskrona nu och tävlar på Jsm i friidrott, så sitter jag hemma och förbereder mig mentalt för den jobbiga hösten/vintern som väntar. mycket träning kommer det bli. förhoppningsvis kommer jag på något att ägna vardagen åt också!
förresten så har det gått väldigt bra för boråsarna i helgen! ;D en hel del medaljer, och väldigt många bra resultat!

på eftermiddagen idag tog jag mig ner mot staden, skönt att komma ut lite, trots regnet. ikväll har det varit mys med familjen.
får se vad morgondagen har att erbjuda, kanske lite friidrott?! kan tänka mig att det kommer bli ganska mcket friidrott den kommande veckan.


nu blir nog sova några timmar !
PUSS


eveeening

woho, bara en daag kvar på jobbet! :)
ändå niiice!

ikväll har det inte hänt mycket! sjukt skönt, för jag är väldigt trött!
mamma skriker åt oss! pappa är som vanligt lugn och bryr sig minsta möjligt! rasmus sitter och skjuterm ed sin pistol, sjukt störande. & erik åkte precis iväg! detä r som vanligt i vår familj!

kvällens/dagens/veckans/årets problem är att få mamma sluta äta så mycket o nyttigt! seriöst, nu får det vara nog! man ser (tyvärr) bara på henne hur illa det hållerp åatt bli!
aja, allt för idag1
gonaatt

shiitt.

igår fyllde brorsan år!, kan väl börja med att säga GRATTIS!
släkten kom hit, vi hade det mysigt osv.. precis som man ska!
jag älskar att träffa släkten med jämna mellanrum. men ibland blir jag bara så trött!
tänkte inte så mycket pådet igår, bara att bita ihop. men idag när jag gick på jobbet och samma fråga kommer igen!!!
jag bet ihop, svarade så braj ag kunde. men sen varj ag baar tvungen att få gå och vara sur ett tag!
just det, kanske borde säga vad det är som är så irriterande,. det handlar alltså om att folk, speciellt släkten, frågar stup i kvarten vad jag ska göra i höst, har du kommit in på programmet osv.
Okej, jag vet vad ni tänker. att det är bra att dom bryr sig. och jag kan hålla med. till en viss nivå. jag kan inte träffa släkten utan att de varje gång frågar! de enda man riktigt kan prata med det är vännerna, de kan iaf förstå hur man resonerar. detkan tyvärr inte de vuxna människor som gått igenom detta för längesen. och Nej, jag kom inte in på det jag sökte. dock är det kanske inte så konstigt.

för det första, sökte jag i efterhand (vet ej om det har ågon betydelse, men det står överallt med stora röda bokstäver "sen ansökan" så någon påverkarn borde det ha)
för det andra, så var det ca 240 personer som hade sökt.. alltså inte så troligt att jag kommeri n.
för det trejde, har jag inte överdrivet bra betyg. inte dåliga heller för den delen. men verkligen itne bra.
För det fjärde, kommer jag nu inte på några fler anledningar.

i alla fall så vet jag inte ens om jag verkligen vill komma in på skolan. jag ville plugga vidare. men dock visste jag inte vad jag ville plugga. det ledde till att jag inte sökte något. men efter att mamma sedan tjatat så mycket på mig och varit smått sur för att jag inte sökt något tog jag mig i kragen. gick in på studera.nu , klickade mig fram och tillslut sökte jag två linjer. utan att egentligen ha kollat vad dem egentligen gick ut på. utan mer "det här lät bra.. det tar vi" sagt och gjort, på ca 5 minuter hade jag lyckats välja två linjer och sökt dem. utan att innan jag klickade mig in på studera ens hört talas om dem.

i alla fall, det jag vill komma fram till är att jag är trött på allt tjat. jag ska inte säga att jag inte bryr mig om jag kommeri n eller inte, fördet gör jag! men inte så mycket som alla runt omkring gör! för tillfället har jag inte ens lust att plugga längre! pga allt tjat osv som är överallt! för jaa, detfinns fortfarande en chans! i vilket fall, så tror jag att allt löser sig till slut ändå! varför gå och oroa sig i onödan! ?

haap, det var ltie agggressioner, och det jag funderat på under dagen! har verkligen fått mig en rejäl tankeställare hur jag verkligen vill görai höst!


I try

jo, jag försöker hålla igång bloggen så gott det går! :)
sjukt hemskt det som hänt häri borås nu under helgen, det blir så mycket mer verkligen när det är så nära, bara på andra sidan skogen.. att man säkert skulle känna igen personerna det hela handlar om! jag är hemskt glad att det inte var någon av mina vänner som råkade ut för detta. inte för att just mina vänner är mer värda än andra, men för att jag är rädd för hur svårt det skulle bli att hantera något sådant.
ska inte uttrycka mig någonting om vad jag tycker om alltihop isig, eftersom det är lätt hänt att folk får fel uppfattning!
det enda jag säger är att jag tycker det är väldigt hemskt att en så ung flicka ska behöva mista livet alldeles för tidigt!

http://www.bt.se/nyheter/boras/polisen-har-klar-bild-av-mordetbr-16-aringen-erkande-direkt(1464799).gm



i helgen var dettävling på söndagen, då jag ahde sett fram emot fortsatt finfint väder, och en dag på stranden efter längdhoppandet! men solen ville inte riktigt komma fram. aja, det blev en dag på påskbergsvallen istället! :) inte helt fel, även en stund i apelviken, hos moster och bengt! :) åt lunch och umgick litegrann!

nu har jag börjar min sista vecka på ellos!, och imorgon kan man börja räkna neråt! ;D det ska bli gott! :)
imorgon blir en tuff dag, upp ännu tidigare för att gratta bror som fyller år! :D iväg till ellos, sen får jag bussa hem, duscha och fixa lite snabbt! sen koommer släkten och firar min kära bror! :D
blir därför ingen träning imorn, men detä r inte lika viktigt längre, eftersom det inte rär några viktiga tävlingar kvar! fiiine!

Goonaaatt, puss

olykligt,hemskt..

det som hänt i borås under helgen. fredags natt?! usch, det är hemskt nu när det komer så nära! känns som theres händelse i repris! helt sjukt!

mer blogg imorn, efter jobbet- har ingen träning så har nog tid för lite allt nöjligt! (;

somehooow

hallå påeralla liix!

har vart sjukt varmt nu nåra dagar! okej, att många tycket det är skönt å såå! men jag pallar det iinte! vet itne vart jag ska ta vägen! nä usch.
har chillat, fixat presse till brossan och fixat ltie ikväll hade vi lite trevligt folk här! rätt lungt ändå! tävling imorrn!
okej, tävlingen imorn är nog så oseriös som den kan bli. men jag ska försöka göra mitt bästa!, thats it! actually, så ska jag hoppa längd! vilket jag ej tränat på ett halvår! inga stora förhoppningar, men kommer bli skoj!
sen stannar jag i varberg hela dagen i apelviken hos min kära moster! :D blir det fint väder så blir det nog stranden nästan hela dagen! annars blir det mys! :)
time for beed!
im bak, nån annan gång!


allt& inget aalls

nu siter jag h är igen, klockan är inte ens 22.00 slagen. och jag ska alldeles strax gå och sova!
kan ju inte säga att jobbet går speciellt bra faktiskt, jag är sjukt okoncentrerad och har inte ens koll på vad gör i vissa fall. INTE OKEJ! men jag tänkte ändra på det nu, även om det är väldigt enkelt att när man går där i gångarna som är fylld med kläder.. att istället för att läsa på de olika lapparna, helt enkelt sväva iväg i sina egna tankar. det är precis vad jag gjort!
och efter att ta traskat och gått i ca 8 timmar i sträck går inte heller träningen speciellt bra på kvällarna! men thats it! jag tänker inte ställa upp på jsm. känns onödigt med tankte på att jag jobbar veckan innan och inte kan göra några bra resultat ändå. jag ska vara hemma och vila upp mig! för tro det eller ej, men jag ser fram emot en sjukt jobbig höst och vinterträning nu.

i helgen var vi ,som jag nämnde i förra inlägget, i stockholm! jag och ingrid, och våra pappor! ;) vi bådajobbade halvdag på ellos, sen åkte vi direkt! trötta tjejer kom upp till stockholm, tryckte ioss lite käka, och gick sedan för att kolla på DN-galan! det var riktigt roligt! på lördagen var det vår tur att tävla! för ingrid gick det riktigt bra! 3e plats och pers! :D själv sprang jag 200, sjukt kassa tider. men en 6e plats! och tro det eller ej, men jag börjar vänja mig vid att stå på den hemska prispallen nu! tycka att det är okej. aja, mer om det en annan gång.
vi valde att åka hem på lördagkvällen efter att vi tävlat. eftersom vi båda skulle upp och jobba på måndag morgon kände vi att det var skönt att få en dag hemma först!
påväg hem kläcker ingrid roligaste kommentaren..efter att vi stannat på donken och käkat.. hade ingrid med sig sin ramlösa burk i bilen.. bra att ha om man blir törstig liksom.. vi somnade ganska snart efter att vi rullat iväg från donken.. när vi sedan vaknar av att bilen stannar är det redan märkt.. helt nyvakna är vi båda.. ingrid tar en klunk av drickan och utbrister : ååh, det är ingen mjölksyra kvar..
jag blev högst fundersam och kontrar.. : vadå mjölksyra?
ingrid :jaa, det är ingen mjölksyra kvar!
jag: men vadå, det var ju längesen du sprang!?
HAHAHA!, okej. jag vet att ingen skrattar!

haapp, iaf 2 dagar av denna ellosveckan har gått! första utan emma i fikarummet! första med massa felplock! men 9 timmar där går ändå fort, jag är helt slut när jag kommer hem. jag ska försöka bli lite seriösare på jobbet.. FAAAST.. det är svårt! vem bryr sig.. bara 8 dagar till däär! 

shitpomfriitt!, långt inlägg! om allt å inget!
GOoonaatt påer! ;D  


(y

hemma från en onsdag på jobbet!
i helgen var jag i stockholm! kollade dngalan på fredagen, och tävlade på lördagen! suukt nice helg!
jobbet går fint, fast ändå inte!
fattar inte.. täbker inte bli som han. blir skärpning! det är lätt att gå och tänka på andra saker, helt enkelt skita i det man gör!

nu ska jag göra något  vettigt, innan jag somnar! träningsfritt idag liksom! (;