update!




sen sist har jag hunnit med att var i halmstad, laxaspelen! :D det var sjuktligt underbart! en toppenhelgg med underbart folk! :) växjötjejerna, emma, frida m.m ! <3

sen var jag hemma en sväng , åkte därefter mot kusten igen. först varberg, sedan vidare not halmstad! där blev det 3 underbara dagar! :D JAG ÄLSKAR HALMSTAD! :D träffade kungen rebecca en dag också! det var naajs! vi chillade på tylösand med några av hennes vänner! bara allmänt soft sådär! men ändå hade jag en toppenstund där! jag kan må bra hur länge som helst av att bara få umgås med folk som jag verkligen tycker om! detta var en sån händelse!
drog mot falkenberg på söndagen, va på vallarna och kollade dag-otto grejjen! :)
hem sent på söndag natt, och sen var det upp och jobba på måndag morgon! (;
för en gång skull är det ändå rätt nice på ellos! (; hejja!

det var allt i massa korthet! , halmstadbesöken har varr höjdpunkterna! fy, vad jag tycker om halmstad!

bättre sent än aldrig.

ja, det är dåligt med uppdatering här ;) men helgen ihlesingborget var toppen! :) FET motvnd i 200loppet! LASS! längden går åt rätt håll, men fortfarande långt ifrån bra!

Träffade världens bästa emma och världens bästa johanna därnere också! :) <3 guud vad glad jag är att jag träffat några som dem! :) LOVE!

i veckan har jag jobbat. ändå helt okej denna veckan, kommit på ett helt okej ställe ändå. men ändå Cp. OCH HATAR ÖVERKAST! en lång historia!, men usch.
hunnit med ett par lama träningar också! och just för tilfället är det EMD mere i stan, men jag sitter hemma och tråkar. snart dags att sova för att gå upp tidigt och jobba imorn! GAAH , måste packa det sista också! och fixa matlåda, och allt annat som jag lovat mamma att göra nu när jag är ensam hemma!

imrgon drar jag nämligen till halmstad! detläär bli kanoners! :D hoppas jag iaf, för åter igen får jag träffa Emma & johanna! <3

kösshey

helsingborg!

Drar ner mot helsingborget nu om en halvtimma! :)
det ska bli kalaskul!, träffa allt underbart folk igen! ;D
ska väl hinna med att tävla lite också! kan bli kul det också! ;D

Favorit i repris lixom! ;D
hemma igen på söndag kväll, börjar jobba på måndag!


pusspåre!

besök i göötet!

drog tåget med carro till götet imorse!
det va fääjnt!
blev en hel den fynd gjorda! (y)  det är riiiktigt naajs! ;D sånt älskar vi! (;
inte nog med det, när jag kom hem, fick jag oväntat enkelt med mig min moder till knalleland! TUMMENUPP! fick där 2 par skor & ett par bralls! yesyes!
dagen har varit kalajs & jag är trött!

faktiskt dags att sova, upp tidigt imorn! träning! kan bli toppen det också! bara Jag och carro! Och så kommer carina dit! PERFEKT TRÄNING LIXOM! ;D kan inte bli mycket bättre!

sen blire antagligen till att packa & ner till rosdagskväll. Adam tensa?! eller ngt äre! ;D

pusspåre :)


tisdagen (;

väldigt ovanligt glad idag!, vaknade alldeles för sent! stressade gärnet! för att träfa sandra inne i staden! det var en massa kul och välbehövligt kände jag! inte räffats på hur länge som helst!
gick i stan & knalle ensväng! :)

åkte hem sen, för att senare åka till träningen! inte alls kul! inte det minsta roligt att träna längre egentligen. men det är som en srutin, något som jag bara går per automatik, så jo, jag åkte dit. och tänkte inte mer på det! väl där blev det än mer lamt, när det var noll tränare och shit!
Men carina kom! :D WOHOO!, jag fick köra längd idag igen. Ochj allt gick super! :D
jag förstår inte vad den kvinnar har för krafter! men något speciellt är det! helst sjukt! alltid går alltig bra när hon kommer på tävling eller träningar! assa kärlek på hennes asso! :D
sen fick jag köra mssa extra jobbiga intervaller, bara för jag har förlorat massa uppbygnad och annat viktig! så yesyes! 150metrare + 300mtrare stod på progammet efter allt hoppande idag! YES! det är hemskt jobbigt, och det är precis det som jag älskar! :D


götet imorn!, helsingborg på torsdag eller fredag! :D

..






chill idag! har vatt fint väder & det har regnat!
erik åker alldeles strax tåget mot prag. det lär bli tomt i huset, ingen som sjunger, tjötar konstant & ingen som är arg och tjurig på en hela tiden! ;D haha. hoppas han får det niice iaf! :)
jag ska snart iväg och träna eller något liknande. kan bli kul, eller tråkigt?! vi får se!

imorgon ska jag vara med sandra! :) det ska bli kul, för det var evigheter sedan vi sågs! :(  var det nyår senast kanske?! KATASTROF i så fall! 
blir en kalasdag imorgon hoppas jag på! :D


McD - spelen! m.m

igår var det tävling, i trollhättan! det var nice! :D
sprang 100 och 200! det var inte lika nice! det gick verkligen skit & helvete! men skitsamma! jag träffade underbart folk i alla fall! trollhättanstjejerna är kalas! :D
jag och carro på 100m! hejja oss!
jag, carro och åsa på 200! ;D haha. stabila startfält ^^
hade jättekul med er på uppvärmningen och nerjoggen! underbara tjejer, verkligen! :D carro klämde bästa kommentaren när vi skulle ställa in starblocken för200! :D helsköön! :D
gud, vad jag är glad att jag har er ibland! :D <3

på kvällen var det dejt med sandra & carro! :) vi åkte till stan, skulle handla mat & grilla! men nejje, det kändes inte bra. vi köpte kinamat & drog hem till carro. där blev det film o mys! <3
massa kärler på er! :D

sandra & jag gick hem på kvällen, fort som svin! haha! ;D massa härligt sncak sen hemma hos sandra, som vanligt! :) sen vaknade vi sent idag! ^^ det var väl nice det också!
träning på eftermiddagen, inte lika nice. helt enkelt tråkigt!



:)

en dag på almenäs med carro igår xD svinkallt i vattnet med ett dopp blev det allt ^^.
vi drog sen direkt till träningen! happiness att carina kom!

                                                  jag har nu insett hur enkelt det kan vara att hoppa längd! :D
                                                 jag förstår inte vilka kraften en enda person kan ha! helt sjukt.
                                                        kommer carina på träningen och allting går galant!
                                          jag fattade för första gången i mitt liv hur jag skulle hoppa längd :O


det gick väl kanske inte jättebra! men jag vet hur jag ska göra nu! sen blev foten helt fukkad och resten sög! men men! jag är glad ändå! :D
efter tränigen drog jag hem till sandra! käkade å så! ner till stan sen och mötte anna! TORSDAGSKVÄLL JU! ;D  amanda jensen som sjöng, vi lyssnade väl inte överdrivet mycket. och vi träffade inte överdrivet mky folk vi kände heller! åkte hem till sandra och sov där sen! myyyjsigt! :D alltid kalasbra hos sandra! ett av mina hem lixom! ^^

imorn är det ju tävling, inte taggad alls! gaah! men men! det löser sig det med! nu skaj ag sova så jag orkar tävla nått imörn! hejs <3

sommar! :)

solig dag idag! och jag hari nte gjort ett piss!, jo försökt få erik på bra humör. det var inte det lättaste. men lyckades kanske till slut!
tränade på kvällen, varmt och jobbigt!

Ett johanna snacka sen på kvällen! :) , det är alltid lika underbart! och vi känner alltid samma sak! jag kommer ihåg för längesen när vi kallade oss för B1 & B2 haha! ;D
men vi har nu bestämt att hon ska komma hit i sommar, eller så åker vi till henne! :D
hon är en sån som man alltid saknar och som man alltid behöver vid sin sida! Helt underbar helt enkelt! <3
Sara, Johanna & alexander! tummen upp för oss! vi är bäst! (Y)


<3

min helg var verkligen toppen!
bästa helgen <3
och att träffa johanna var ändå höjdpunkten! du förstår inte hur mycket glädje du utstrålar!
en sådan vän som alla vill ha, och behöver! gud vad glad jag är att vi lärt känna varandra. det känns som att vi kommit varandra ännu närmre under helgen!
du är fantastisk! <3 mycket kärlek på dej!

friidrottarna är specialla allihopa, med er har jag kul! där trivs jagg! det enda som saknades under helgen var Emma Waldo. världens bästa emma lixom! jag hoppas bara allt blir bra för dig!det förtjänar du verkligen efter allt du gått igenom! <3 jag saknar dig gumman!

Världsungdomsspelen ! <3

helgen har spenderats i göteborg. vart hemma på nätterna och sovit bara! ;)
fredagen! var tänkt att vi bara skulle ner och kolla. jag, Clara och Carro! vi åkte ner träffade johanna! :D <3 gick och åt och lite så. sen när vi kom tillbaka sa per till mig att dom hade ändrat så att jag skulle hoppa på fredagen! hejja mej, som johanna skulle sagt ^^, aja, ringa runt å grejja för att försöka få kläder och skit. det löste sig till slut och jag fick mina kläder och allt.
men längden gick åt h elvete! suuuug! fast jag får väl skulle på 8 månader utan hoppning. och att jag vart sjuk och sånt! men ändå. lite bättre hade det kunnat gått. man behövde ju inte ens hoppa så långt för att gå till final!
iaf . johanna var grym på längden i fredags! och den lilla centimetern! gaah. du hade förtjänat den finalplatsen mer än någon annan!

iaf, lördagen så hämtade carro mig på morronen, vi åkte ner och jag sprang 100 vilket söög ännu mer än längden! det var verkligen pissigt dåligt! aja! synd om malin iaf, så nära! GAAH! var på arenan hela långa dgaen. kollade lite höjdhopp, stav! carro hoppade & hon var grym! :D sen åkte vi hem efter en superkul dag i göteborg! :D

söndagen, blev till att gå upp riktigt tidigt. hämta carro lite efter 06.30 och åka till ullevi igen! hon skulle springa häck. som massa andra också! Träffade johanna som ocksåvar där tidigt! :) vi kollade massa häck. gick inte lika bra för carro! men ändå bra! :D
sen sprang jag runt och kollade allt möjligt ett tag. haha och letade efter en vän! ^^ jag hade fått ont i baksidan så visste inte om jag fick springa!
träffade åsa! :D det var längeseb, galet ku latt träffas igen! :D
gick iaf och värmde upp som carina hade sagt. sprang huur mycket som helst. inget blev bättre, eller sämre.. gaah. jag tänjde och körde lite löpkordination.. inget blev bättre eller sämre :S gaaah! jag får panik! haha, Åsa fick lugna ner mig, och sa till mig att gå in och testa på banorna! så gjorde jag. väl där fick jag ännu mer panik! JAG VISSTE INTE HUR JAG SKULLE GÖRA! :O springa eller inte springa?! satt på banorna och fick ringa carina! hjäälp, men hon kom, som tur var. och talade vett i mig. hon tryckte och jag sprang massa lopp!
sen sprang jag 200ingen ändå! det gick inte bra dte heller. men benet höll! (Y) hejja det!

sen kollade vi lite på zacke.. drog efter det till liseberg, jag, clara, carro och frida! :D  galet kul kväll! vid lite innan halv 8 sprang vi tillbaka till ullevi igen för att kolla sandra! jag skrek som ett djur! och det gock bra för henne! :D pratade lite med erik & sen gick vi tillbaka till liseberg!

det har gått skit för mig i helgen! - Men jag har haft världens bästa helg! Tack alla!, ni är helt underbara! <3