himmel och pannkaka.

hemskt längesen jag skrev här, lite mer än 3 veckor sedan.
jag har varit på teneriffa i 2 veckor. och varit hemma i en vecka lite drygt nu. har hänt så himla mycket sen jag kom hem!
och teneriffa var ju inte fyskam det heller! :)
kommer väl kanske lite update later! ;)

Teneriffa!!!!!!!!!

Nu efter några timmar sömn drar jag och resten av svart grupp mot teneriffa!
ska bli sööört kul! :D
hemma igen om 2 veckor! :D:D
GAAAAALET MED TAAAAGGGG!!


Spriiing.. lurad

ja gott folk, det är ju 1 April idag! då lurar vi folk. jag har iofs inte lyckats lura någon.. dels för att jag intek ommit på något bra och dels för att jag är för dålig på att ljuga!.Sen har det varit en massa vårit väder till och med i borås idag. det är underbart! :D halva borås går runt med en glass i handen! hade för övrigt en riktig tuung mattelektion idag! så nu har jag räknat före resten av folket, bara några sidor kvar innan jag är redo för teneriffa! gick genom ett soligt borås mot staionen och mötte carro . på vägen blev jag lurad av ingrid! att hon hade stukat foten, och inte kunde gå på den!, shitpommes tänkte jag.. osis nu precis innan tenne! men ack så  lurad jag var! :P vi åkte hem och slingade mitt hår! blev lite blondare än jag hade tänkt. men skitsamma! :P satt i solen och fikade och myste!
sen blev det träning! JOBBIGASTE I MITT LIIIV! trodde jag skulle avlida! stöört varmt och skönt ute på ryavallen. gött att kunna träna i tshirt utan att frysa det minsta! iaf på "solsidan" .
FYRA DAGAR KVAR, TENNE!!!!! - den va sjukt jobbig! (; haha.
nu är jag nått så fruktansvärt trött, och detä r fortfarande ljust ute. får nog alldeles strax bli godnatt för den här rdagen ändå! :)

PUSS